Cota 2 — 2 iunie 2021

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de miercuri, 2 iunie 2021, care vine de la meciurile FC Hermannstadt - CS Mioveni şi FC Voluntari - Dunărea Călărași.

Ponturi pariuri FC Hermannstadt - CS Mioveni

FC Hermannstadt şi CS Mioveni se vor întâlni pe stadionul "Gaz Metan" din Mediaş, în manşa a-II-a a barajului de retrogradare/promovare. Meciul va începe de la ora 19:00 şi conform caselor de pariuri online, sibienii au cota 1.65 că se vor menţine în Liga 1, în timp ce argeşenii au cota 2.25 că vor promova. În tur, pe stadionul "Orăşenesc", CS Mioveni şi FC Hermannstadt au terminat la egalitate, scor 0-0. Echipa antrenată de Alexandru Pelici avut doar o ocazie mare de gol prin Daniel Toma (19) şi şi-a dorit cu adevărat să câştige, însă nu a putut mai mult, în timp ce formaţia antrenată de Eugen Beza a avut şi ea doar o ocazie, după o fază construită de David Mayoral şi ratată de Yazalde (76) şi faţă de argeşeni, a vrut un egal şi l-a obţinut. Sibienii au un lot mai valoros şi cu siguranţă vor juca acum mult mai ofensiv decât în manşa întâi. CS Mioveni ştie că până acum la meciurile de baraj o echipă din Liga 2 nu a promovat niciodată după ce a jucat cu o formaţie din Liga 1, însă dacă va prinde o zi bună şi va avea şi noroc, poate va reuşi să promoveze după o pauză de 6 ani.

Echipele probabile

FC Hermannstadt: Cristiano - Măţel, Vieira, Scarlatache, Opruţ - Iordache-Belu, Alhassan, Romário Pires, Oroian - David Mayoral, Yazalde

CS Mioveni: I. Popescu - Oancea, Gherghe, Garutti, Şerbanică - D. Toma, Vereş - Coşereanu, Blănaru, Işfan - B. Rusu

Predicţii FC Voluntari - Dunărea Călărași

FC Voluntari şi Dunărea Călărași se vor confrunta pe stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari, în manşa a-II-a a barajului de retrogradare/promovare. Meciul va începe de la ora 20:30 şi probabil va fi o simplă formalitate pentru gazde de a se menţine în Liga 1, după ce în tur s-a impus cu scorul de 2-1 pe stadionul "Ion Comșa", prin golurile marcate de Jefté Betancor (41) şi Alexandru Vlad (73). Pentru "galben-albaştri" a înscris Baudoin Kanda (31). Trebuie de subliniat faptul că în repriza a doua ilfovenii s-au jucat cu ocaziile prin Sebastian Mailat (47, 67), Ion Gheorghe (49 bară), Jefté Betancor (55) şi Viktor Angelov (55), diferenţa de valoare fiind clar în favoarea echipei antrenate de Liviu Ciobotariu. În plus, gruparea din Voluntari este o specialistă a meciurilor de baraj, unde a mai evitat retrogradarea după ce a jucat cu FC UTA Arad şi Chindia Târgovişte. Antrenorul Cristian Pustai nu-l va putea folosi în partida retur pe stoperul uruguayan Ariel López, care este suspendat după ce a fost eliminat în prelungiri de arbitrul Sebastian Colţescu.

Echipele probabile

FC Voluntari: Râmniceanu - Ricardinho, Tamaş, Armaş, Al. Vlad - A. Ilie, Droppa, Hélder Tavares, I. Gheorghe - Angelov, Betancor

Dunărea Călăraşi: Began - Ţenea, Şandru, Wiktorski, Sălceanu - Djurić, Tudoran, Cârstocea, Sava - Alami, Kanda

► Pronosticuri

► FC Hermannstadt - CS Mioveni: se califică FC Hermannstadt, cota 1.65

► FC Voluntari - Dunărea Călărași: peste 1,5 goluri, cota 1.35

► Cota 2 finală: 2.22

 

Tipsterul Karbacher produce analize sportive inca din anul 2005. Este pasionat de fotbal, sport pe care il urmareste cu regularitate, fiind conectat in permanenta la acest fenomen.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 35
Calcul:
-95 RON
ROI:
-1.5 %
Pariuri:
1392 / 26 / 1197
Calcul:
+5 486 RON
ROI:
+2.1 %
Karbacher

Tipsterul Karbacher produce analize sportive inca din anul 2005. Este pasionat de fotbal, sport pe care il urmareste cu regularitate, fiind conectat in permanenta la acest fenomen.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 65
30 / 0 / 35
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2617
1392 / 26 / 1197
Calcul
ROI: +2.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Se califică FC Hermannstadt | FC Voluntari - Dunărea Călărași peste 1,5 goluri