Cota 2 — 14 iulie 2021

Acțiune

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de miercuri, 14 iulie 2021, care vine de la meciurile FC Kairat - Maccabi Haifa şi FC Alashkert - Connah's Quay.

Ponturi pariuri FC Kairat — Maccabi Haifa

FC Kairat şi Maccabi Haifa se vor întâlni pe stadionul "Almaty Ortalyk" din Almaty, în manşa a doua a turului preliminar din Liga Campionilor. Meciul va începe de la ora 17:00 şi va fi arbitrat de Viktor Kopiievskyi din Ucraina. În prima manşă, pe stadionul "Sammy Ofer", scorul a fost egal, 1-1 (Omer Atzili 45 - Nuraly Alip 76). Regula golului marcat în deplasare a fost anulată de UEFA, astfel că "verzii" nu sunt nici pe departe eliminaţi. Echipa antrenată de Barak Bakhar nu a început încă campionatul în Israel, în timp ce formaţia antrenată de Kirill Keker este în plin campionat, unde se află pe locul 3 cu 37 puncte, după Tobol Kostanay 42 puncte şi FC Astana 41 puncte. În sezonul precedent Maccabi Haifa şi Kairat Almaty s-au mai întâlnit în turul al doilea preliminar din Europa League, într-o singură manşă, israelienii câştigând cu 2-1. Maccabi Haifa a eliminat-o în turul al treilea cu 2-1 pe FC Rostov însă a fost scoasă în play-off cu 7-2 de Tottenham Hotspur.

Pronosticuri Alashkert — Connah's Quay

FC Alashkert şi FC Connah's Quay Nomads vor juca pe "Vazgen Sargsyan Republican" din Yerevan, în manşa a doua a turului preliminar din Liga Campionilor. Meciul va începe de la ora 17:00 şi va fi arbitrat de Ondrej Pechanec din Cehia. În tur, pe stadionul "Park Avenue" din Aberystwyth, scorul a fost egal, 2-2 (Craig Curran 19, George Horan 79 - David Khurtsidze 21, 45). Ambele echipe încă nu au început campionatele interne. Echipa antrenată de Aleksandr Grigoryan s-a bătut la titlu cu FC Noah şi FC Urartu, având 5 puncte în plus faţă de acestea. Echipa antrenată de Andy Morrison a câştigat pe plan intern lupta cu The New Saints, având doar 2 puncte în plus. La casele de pariuri autorizate din România campioana Armeniei porneşte clar favorită, având cota 1.15 că se va califica mai departe. În sezonul trecut FC Alashkert a fost eliminată în turul întâi preliminar din Europa League cu 1-0 de FK Renova. Galezii au fost scoşi în turul al doilea din Europa League cu 1-0 de Dinamo Tbilisi.

► Pronosticuri

► FC Kairat - Maccabi Haifa: Se califică Maccabi Haifa, cota 2.05

► FC Alashkert - FC Connah's Quay Nomads: peste 1,5 goluri, cota 1.31

► Cota 2 finală: 2.68

Ponturi
Se califică Maccabi Haifa | FC Alashkert - Connah's Quay peste 1,5 goluri
Cf
Cote
2.68
Va fi acest pariu castigator?
Se califică Maccabi Haifa | FC Alashkert - Connah's Quay peste 1,5 goluri
69%
9 voturi
Da
31%
4 voturi
Nu
Total voturi: 13

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token