Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Corinthians - Sao Paulo: Predictii pariuri Serie A

0

Inceput timid de sezon pentru cele doua echipe, desi au obtinut rezultate bune, s-au inscris foarte putine goluri

Luni dimineata, de la ora 01:00, pe “Arena Corinthians”, are loc unu dintre derby-urile campionatului Braziliei, Corinthians - Sao Paulo.

Corinthians: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Corinthians a inceput timid acest sezon, dar dupa infrangerea cu Bahia (2-3), au urcat patru etape consecutive in care nu a mai pierdut. Ultima saptamana a fost una foarte buna pentru ea, reusind sa castige cu 2-0 in fata lui Atletico Paranaense, in campionat, iar in Copa Sudamericana a dispus cu 2-0 de formatia venezueleana Lara, in turul saisprezecimilor. Este foarte important sa mearga pe aceeasi linie, avand in vedere ca se afla pe locul 8 in Serie A Brasileiro, cu tot atatea puncte. Totodata, revenirea pe “Arena Corinthians” este de bun augur, in cele doua jocuri disputate acasa, Corinthians a reusit sa evite esecul si mai mult, nu a luat gol.

  • Echipa probabila: Cassio – Fagner, Marllon, Henrique, Avelar – Ralf, Urso – Pedrinho, Jadson, Clayson – Love
  • Accidentat: Manoel
  • Bruno Mendes este plecat la Campionatul Mondial U20

Sao Paulo: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Neinvinsa pana in momentul de fata, in jocurile din campionat, Sao Paulo isi permite sa scoata si un rezultat de egalitate din jocul de luni dimineata. Ea se afla pe locul al treilea, cu 11 puncte, la o lungime in spatele echipei aflate in fata ei in clasament, dar cu un meci mai putin. A fost o saptamna grea pentru Sao Paulo, echipa care in runda anterioara a facut 0-0 cu Bahia, acasa, aceeasi echipa in fata careia a pierdut si cu putine zile in urma, in turul optimilor Cupeu Braziliei. Pare ceva mai motivata sa joace la un nivel inalt in deplasare. In doua astfel de intalniri avute in campionat, a reusit sa obtina maximum de puncte, dupa 2-1 cu Goias si 1-0 cu Fortaleza.

  • Echipa probabila: Volpi – Vincius Arboleda Alves, Reinaldo – Hernanes, Luan, Tche – Antony, Pato, Everton
  • Accidentati: Joao Rojas, Pablo, Anderson Martins, Lizeiro
  • Suspendat: Jonas Toro

Corinthians - Sao Paulo: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Fiind derby, parca sunt tentat sa spun ca vor juca la un nivel inalt, cum s-a intamplat si in finala Paulista, cand Corinthians s-a impus cu 2-1 la general. Totusi, inceputul de sezon este unul bun, insa timid prin spectaculozitate. Un singur meci al lor din cele cinci jucate au adus cel putin trei modificari de scor. Astfel spus, in urma unui joc timid, probabil ca prima repriza o sa se desfasoare sub semnul echilibrului si avand de partea noastra ce s-a intamplat in ultimele lor cinci intalniri directe, o remiza la pauza pare plauzibila. La fel au stat lucrurile si in patru din ultimele cinci partide.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.80
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 8
Calcul:
-186 RON
ROI:
-9.8 %
Pariuri:
1431 / 28 / 876
Calcul:
-6 036 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
11 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2335
1431 / 28 / 876
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Egalitate la pauza