Corinthians – Fluminense: ponturi fotbal Serie A Brasileirao

Fluminense stie bine sa practice un fotbal spectaculos, noua din ultimele sale zece deplasari terminandu-se cu minimum doua modificari de scor.

Joi seara, are loc unul dintre meciuri derby din cadrul campionatului Braziliei. Corinthians primeste vizita lui Fluminense, in etapa cu numarul 29.

Corinthians: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Are parrte de continuitate, iar in ultimele zece meciuri a fost invinsa o singura data, tot in urma unui meci disputat acasa. De atunci au trecut sase etape, iar in tot acest interval si-a trecut in cont patru victorii si doua rezultate albe de egalitate. De remarcat si defensiva solida de are Corinthians are parte. Pentru o echipa care se afla la jumatatea clasamentului are 30 de goluri primite, doar unul in ultimele sase meciuri. De asemenea, se afla pe  10, cu 39 de puncte si are de recuperat zece lungimi pentru a spera la calificarea in Copa Libertadores.

  • Echipa probabila: Cassio – Fagner, Gil, Jemerson, Santos – Cantillo, Gabriel – Otero, Gustavo, Cazares – Jo

  • Suspendat: Ramiro

  • Accidentati: Ruan Oliveira, Danilo Avelar, Gustavo Mantuan

Fluminense: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Casele de pariuri online o dau drept outsider, dar are resursele necesare sa obtina un rezultat bun la Sao Paulo. Cu atat mai mult cand vorbim despre o echipa motivata, Fluminense castigand cu 2-1 derby-ul Fla-Flu in care a intalnit-o pe marea sa rivala din oras, Flamengo.Datorita acelui succes a ajuns la 12 asemenea rezultat in intreg sezonul si a urcat pe locul 7, cu 43 de puncte. Mai are patru de recuperat si urca inca un loc, dar este cel care ii faciliteaza calificarea in Copa Libertadores 2021.

  • Echipa probabila: Felipe – Calegari, Claro, Feraz, Barcelos – Lima, Hudson – Araujo, Feliupe, Silva, Fred

  • Suspendat: Felippe Cardoso

  • Accidentati: Marcos Paulo, Ganso

Corinthians - Fluminense: cote la pariuri si predictii pariuri

Desi Corinthians se apara foarte bine in ultimul timp, are nesansa de a se confrunta cu o echipa cu moralul ridicat. Fluminense are moralul ridicat si cred ca va depune tot efortul pentru a mentine ritmul ridicat de joc pe care l-a impus si la finalul saptamanii trecute.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 2 / 40
Calcul:
-1 276 RON
ROI:
-14.0 %
Pariuri:
1803 / 34 / 1123
Calcul:
-10 281 RON
ROI:
-3.5 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 91
49 / 2 / 40
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2966
1803 / 34 / 1123
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 1.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide