Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Corinthians – Flamengo: pronosticuri fotbal Serie A Brasileirao

De patru ani Flamengo nu a mai pierdut un Derby al Natiunilor disputat in campionat.

Duminica, de la ora 22:00, are loc “Encontro as Nacoes” sau derby-ul Natiunilor, un joc care le aduce fata in fata pe Corinthians si Flamengo. Este cel mai tare joc al rundei cu numarul 17 din Serie A Brasileirao.

Corinthians: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Fosta campioana are cativa absenti importanti si lucrul acesta cantareste in decizia caselor de pariuri online care, i-au oferit acesteia o cota mai mare pentru un eventual succes. Intr-adevar, este departe de forma care i-a adus ultimul titlu, ocupa locul 14, cu 18 puncte. Este la egalitate cu alte trei echipe, dar nu impresioneaza prin stilul de joc. Desi in ultima etapa s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Atletico Paranaense, a avut nevoie de 96 de minute pentru a inscrie golul celei de-a patra victorii a sezonului.

  • Echipa probabila: Cassio – Fagner, Gil, Martlon, Piton – Xavier, Silva – Natel, Otero, Vital – Jo
  • Accidentati: Ruan Oliveira, Danilo Avelar
  • Suspendat: Bruno Mendez

Flamengo: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Este cea mai in forma echipa din Brazilia in ultimele 40 de zile de fotbal in Serie A Brasileirao si nu numai. Flamengo s-a calificat in fazele superioare ale Copei Libertadores, cu o etapa inainte de incheierea grupelor. Aceasta vine dupa un rezultat de egalitate, 1-1, cu Bragantino, dar a fost cea de-a sasea etapa consecutiva in care a terminat neinvinsa in campionat. In tot acest timp a reusit sa obtina doua rezultate de egalitate si patru victorii. Toate aceste rezultat cat si cele dinainte au adus-o pe Flamengo pe locul al treilea, cu 31 de puncte. Practic, doar golaverajul face sa nu fie lider, atat ea, cat si Atletico MG & Internacional Porto Alegre sunt la egalitate de puncte.

  • Echipa probabila: Souza – Isla, Thuler, Pereira, Luis – Gerson, Arao, Diego, henrique – Pedro,Lincoln
  • Accidentati: Cesar Ramirez, Pedro Rocha, Gabriel Barbosa, Juao Lucas, Giorgian de Arrascaeta, Rodrigo Caio

Corinthians – Flamengo: cote la pariuri si ponturi pariuri

Desi este un derby, oaspetii trec printr-o perioada mai buna si au de partea lor forma de moment. Mai mult, Corinthians nu a mai invins-o pe Flamengo de patru ani in meciurile din Serie A Brasileiro, ceea ce spune multe. In acelasi timp, ros-negrii au cele mai multe puncte adunate in deplasare si in functie de acasta etapa ar putea termina pe prima pozitie.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 0 / 38
Calcul:
-1 009 RON
ROI:
-11.2 %
Pariuri:
1650 / 30 / 1024
Calcul:
-8 927 RON
ROI:
-3.3 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 90
52 / 0 / 38
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2708
1650 / 30 / 1024
Calcul
ROI: -3.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Flamengo castiga oricare dintre reprize