Coreea de Sud — Rusia: pronosticuri CM de handbal

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Coreea de Sud - Rusia, de la Campionatul Mondial de handbal masculin.

Luni, de la ora 16:30, in “Borg El Arab Sports Hall”, avem meciul Coreea de Sud - Rusia, din grupa H de la CM de handbal masculin.

Coreea de Sud - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Coreea de Sud a ocupat locul secund la Cupa Asiei, dar dupa evolutii oscilante. Lucru cumva normal la o echipa tanara, fara prea multa experienta. Coreenii au 11 participari la Campionatul Mondial, iar in 1997 au ocupat locul 8. In prima partida, Coreea de Sud n-a contat in defensiva, 29-51 cu Slovenia, dar si-a ridicat nivelul jocului in disputa cu Belarus, 24-32. Tot infrangere, clara, insa asiaticii au aratat ceva mai bine in aparare. Ofensiv, au avut putin trac la inceput de meci, ca altfel depaseau iar 26-27 de goluri marcate.

Rusia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Rusia a abordat acest Mondial dupa o performanta de uitat la Euro 2020, in care a pierdut toate cele trei dispute din grupa. Asta a dus la o schimbare de antrenor, cu Velimir Petkovic preluand fraiele acestei formatii care nici macar nu poate sa-si foloseasca numele sau imnul. In prima partida, Rusia a remizat cu Belarus, 32-32, pentru ca-n cel de-al doilea meci sa invinga Slovenia, 31-25. O victorie surprinzatoare, la care Kiselev a contribuit decisiv, cu 8 reusite. 

Coreea de Sud - Rusia: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Asiaticii vor mai juca la acest Campionat Mondial, insa doar pentru locurile 25-32. Vor dori insa sa incheie cu brio aceasta grupa. Iar din ce-am observat, asta inseamna o ofensiva totala. Rusia va folosi si multe rezerve, care-si vor canaliza energia pentru a arata ca pot prinde mai multe minute in partidele importante care urmeaza.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
48 / 1 / 30
Calcul:
+564 RON
ROI:
7.1 %
Pariuri:
759 / 30 / 561
Calcul:
-352 RON
ROI:
-0.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 79
48 / 1 / 30
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1353
759 / 30 / 561
Calcul
ROI: -0.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 61,5 goluri
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde