Coreea de Sud - Mexic. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Coreea de Sud si Mexic, la o cota de 1.85

Coreea de Sud - Mexic. Pontul lui IulianGGMU

“Rostov Arena” gazduieste unul dintre meciurile Grupei F, acolo unde Coreea de Suf va juca impotriva Mexicului, de la ora 18:00.


Coreea de Sud a fost singura echipa care in prima etapa nu a reusit sa trimita vreun sut pe spatiul portii adverse, asiaticii pierzand cu 0-1, in fata Suediei. Shin Tae-yong nu a impresionat cu nimic, a jucat in acelasi mod in care s-a calificat, diferenta fiind facuta de nivelul echipei intalnite, iar aici a fost punctul cheie.


A fost a patra partida consecutiva fara succes, Coreea de Sud avand probleme evidente in meciurile din pregatire, acolo unde a pierdut doua dintre partide si una a terminat-o la egalitate. Astfel, asiaticii sunt pusi in postura de a juca exclusiv la victorie, in ultima runda avand Germania ca adversar si fara indoiala ca vir avea nevoie de noroc sa obtina puncte.

Echipa probabila: Hyun-Woo – Yong; Hyun-Soo; YoungGwon; Min-Woo – Ja-Cheol; Sung-yueng; Jae-Sund – Hee-Chan; Shin-Wook; Heung-Min


Mexicul a dat o lectie de fotbal Germaniei, echipa contra careia a castigat cu un gol pe contratac, profitand de faptul ca europenii au subestimat nationala azteca. Juan Carlos Osorio este adeptul acestui stil de joc, 4-3-3,  cu ajutorul caruia a reusit meciuri foarte bune pe banca nationalei mexicane. Din 49 de partide ca selectioner, Osorio are un bilant de 32 de victorii, noua rezultate de egalitate, cat si opt infrangeri.


Lozano a fost omul de gol in meciul impotriva Germaniei, beneficiind si de apararea rarefiata de care a avut parte, cat si de ruperea de ritm a lui Carlos Vela si Chicharito Hernandez, doi dintre cei mai buni oameni din lotul actual. Daca acestia vor evolua la fel de bine, probabil ca vor obtine victoria, rezultat care o ppate califica matematic, dar nu este exclus sa avem o grupa in care trei echipe sa faca sase puncte, daca Germania invinge Suedia, iar in meciul direct impotriva nordicilor, Mexic sa piarda.

Echipa probabila: Ochoa – Salcedo; Ayala; Moreno; Gallardo – Herrera; Guardado – Layun; Vela; Lozano – ChicaritoArbitrul intalnirii este sarbul Milorad Mazic, omul care a condus finala Champions League 2018 si care a acordat un cartonas galben. De regula prefera sa fluiere atunci cand este cazul, suficient cat sa nu fragmenteze pana la iritarea celor implicati, de aici si media de 4,1 cartonase galbene aratate per meci. Totusi, fiind un meci in care Coreea de Sud trebuie sa faca totul pentru a tine poarta intacta, ma astept sa faulteze des la mijlocul terenului.


 

Bonus300 RON
Pariaza
1.85
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 2 / 39
Calcul:
-1 007 RON
ROI:
-10.8 %
Pariuri:
1809 / 34 / 1124
Calcul:
-10 064 RON
ROI:
-3.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 93
52 / 2 / 39
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2968
1809 / 34 / 1124
Calcul
ROI: -3.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 30,5 faulturi
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide