Concordia - Dinamo Bucuresti. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,60 pentru un pronostic in duelul din Liga 1 dintre Concordia si Dinamo.

Cuprinsa de teama retrogradarii, Concordia pare sa fi calcat pedala de acceleratie si a avut in ultimele etape rezultate ce au scos-o din zona fierbinte a clasamentului, e drept ca nu cu mult iar situatia ramane complicata pentru ei, in acest moment ocupa locul 4 cu 26 de puncte acumulate, la 2 distanta de locul de baraj. Dinamo este cat se poate de relaxata pe acest final de sezon si pare a se simti foarte bine in play-out dupa ce a obtinut aproape numai victorii, de altfel nemaiavand cum sa piarda nici macar matematic sefia clasamentului si incoronandu-se simbolic cu titlul de campioana a play-out-ului.


Concordia a fost o echipa pragmatica si eficienta in ultimele trei etape, reusind 2 victorii si 1 remiza iar in toate aceste meciuri nu a incasat niciun gol. In ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu ilfovenii au inregistrat 1 victorie, 3 remize si 1 singura infrangere, cu un golaveraj neutru si foarte strans de 3/3. 


Dinamo are o forma foarte buna de moment iar in ultimele cinci partide a inregistrat 4 victorii si 1 infrangere, cu un golaveraj de 8/4. De-a lungul play-out-ului, in disputele din deplasare dinamovistii au reusit 4 victorii si au suferit 1 infrangere, cu un golaveraj spectaculos de 10/6.


In meciurile dintre cele doua de-a lungul sezonului regulat victoriile au fost impartite, fiecare impunandu-se in deplasare - 2-3 victorie Concordia pe terenul lui Dinamo si 3-4 victorie Dinamo la Chiajna. In meciul tur din play-out Dinamo a castigat cu scorul de 3-1.


Cred ca cei de la Chiajna sunt constienti de importanta acestei partide si isi vor propune un nou rezultat pozitiv, in perspectiva ultimelor 3 etape in care vor avea meciuri foarte dificile, toate impotriva unor adversare aflate sub ei in clasament iar doua dintre acestea in deplasare.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sansa dubla - Victorie Concordia sau egal (1X)
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide