Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Colorado Rapids - Los Angeles Galaxy. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 2,00 pentru meciul din MLS dintre Colorado Rapids si Los Angeles Galaxy.

Desi la un moment dat parea ca Los Angeles Galaxy se indeparteaza tot mai mult de play-off, situatia s-a schimbat intre timp iar echipa a avut un parcurs foarte bun dupa ce nu a suferit nicio infrangere in ultimele 9 meciuri, lucru ce a dus-o pana pe locul 3 al clasamentului in cadrul Conferintei de Vest, cu 35 de puncte acumulate. In aceasta etapa se va deplasa pe terenul celor de la Colorado Rapids, o echipa destul de accesibila si in compania careia isi pot propune sa obtina maximum de puncte, acestia ocupand locul 11 cu doar 17 puncte.


Intr-un clasament al formei de moment Los Angeles Galaxy ocupa primul loc al clasamentului, dupa ce in ultimele cinci etape a inregistrat 4 victorii si 1 remiza, cu un golaveraj foarte bun si spectaculos de 16/8. De cealalta parte, Colorado vine dupa 2 victorii si 3 infrangeri, cu un golaveraj negativ de 5/8.


Pe teren propriu Colorado nu a reusit sa isi imbunatateasca prea mult performantele iar de-a lungul sezonului a inregistrat doar 3 victorii, 3 remize si alte 5 infrangeri, totusi cu un golaveraj pozitiv de 18/17. In meciurile din deplasare Los Angeles Galaxy a totalizat 4 victorii, 4 remize si 3 infrangeri, cu un golaveraj de 19/17.

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.00
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Los Angeles Galaxy Total goluri - Peste 1.5
Ups :(
Aceasta casa de pariuri nu colaboreaza cu Legalbet, dar iti recomandam sa incerci una dintre aceste alternative: