Colorado Rapids - Houston Dynamo. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,57 pentru un pariu pe goluri in duelul din MLS dintre Colorado Rapids si Houston Dynamo.

Duel interesant in aceasta etapa din MLS intre doua echipe, desi printre cele mai spectaculoase din campionat, aflate in situatii diferite. 


Cu o medie de 3 goluri/meci in disputele sale, Colorado Rapids a avut pana in acest moment rezultate slabe si a acumulat doar 15 puncte, ce o plaseaza abia pe locul 11 al clasamentului in Conferinta de Vest, fara sanse reale de a mai prinde play-off-ul. De cealalta parte, Houston Dynamo are printre cele mai ridicate medii de goluri din intreg campionatul - 3.6 goluri/meci in duelurile sale de pana acum si se afla in lupta pentru ocuparea unui loc in play-off, in prezent pe locul 7 in aceeasi Conferinta ca si adversara sa din acest meci, cu 25 de puncte.


Cele doua echipe se afla inaintea duelului direct intr-o forma identica de moment din punct de vedere al rezultatelor si una spectaculoasa din punct de vedere al numarului de goluri. In ultimele cinci dueluri din campionat ambele au inregistrat 2 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri, Colorado cu un golaveraj neutru de 8/8 iar Houston cu o forma mai buna la acest capitol, 9/6. 


Colorado Rapids nu a impresionat in meciurile disputate in acest sezon pe propriul teren, dar nici nu si-a cedat usor meciurile, pierzand jumatate din acestea - 3 victorii, 2 remize si 5 infrangeri, inregistrand un golaveraj pozitiv si foarte spectaculos de 18/17. Houston Dynamo vine si ea dupa un parcurs slab inregistrat in duelurile din deplasare - 1 singura victorie, 3 remize si 4 infrangeri, cu un golaveraj de 13/16.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide