CM 2018: Coreea de Sud - Germania. Pontul lui AndreiBVB

Expertul Legalbet, Andrei BVB, vă recomandă un meci de la CM 2018, la o cotă de 1.62

CM 2018: Coreea de Sud - Germania. Pontul lui AndreiBVB

Coreea de Sud și Germania se întâlnesc miercuri, de la ora 17:00, la Kazan, într-un meci capital pentru echipa lui Joachim Low, care nu concepe să rateze calificarea în optimile Campionatului Mondial.


Nemții n-ar trebui să rateze victoria în fața unui adversar care a pierdut ambele meciuri de până acum de la Campionatul Mondial: 1-2 cu Mexic și 0-1 cu Suedia. Diferența dintre cele două reprezentative este una foarte mare, iar Coreea de Sud, care e obligată să câștige la două goluri diferență pentru a spera la o calificare miraculoasă, a avut destulă șansă în ambele partide de până acum, pe care ar fi trebuit să le piardă la o diferență mai mare de un gol.


După victoria din prelungiri cu Suedia (2-1), adusă de execuția perfectă a lui Toni Kroos, Germania are acum un moral excelent înaintea unui meci decisiv. În plus, în echipă va reveni și Mats Hummels, absent cu nordicii după ce s-a accidentat în fața Mexicului. Vor lipsi însă Boateng (cartonaș roșu cu Suedia) și Rudy (accidentat în același meci).


Germania a câștigat ambele meciuri oficiale în fața Coreei de Sud, la Campionatul Mondial din 1994 (3-2) și la turneul final din 2002 (1-0).


Singurul succes al asiaticilor împotriva nemților a fost într-un meci amical jucat în 2004. Atunci, Coreea de Sud s-a impus cu 3-1. În același an, nemții au cedat și în fața României, tot într-un amical, scor 1-5, iar de atunci s-a început o reconstrucție adevărată în fotbalul german.


Chiar dacă Germania a pierdut cu Mexic și a tremurat serios pentru succesul în fața Suediei, Coreea de Sud n-ar trebui să pună probleme nemților într-un meci atât de important. Jucătorii lui Low, mult mai valoroși și cu o experiență superioară la nivel înalt, pot să rezolve problema învingătoarei încă din prima repriză, în ciuda evoluțiilor neconvingătoare din ultima perioadă.


ECHIPELE PROBABILE:


Coreea de Sud: Hyun-Woo – Min Woo, Young-Gwon, Hyun Soo, Lee Yong – Ju Sae-Jong, Ki Sung-yueng – Hee Chan, Jae Sung, Seon-Min – Son.


Germania: Neuer - Kimmich, Sule, Hummels, Hector - Gundogan, Kroos - Muller, Reus, Werner - Gomez 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.62
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Sunt jurnalist de mai bine de 10 ani și pariez constant. Cred că trebuie să vânezi cele mai bune meciuri pentru a avea o șansă să faci profit.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
25 / 0 / 20
Calcul:
-590 RON
ROI:
+1.0 %
AndreiBVB

Sunt jurnalist de mai bine de 10 ani și pariez constant. Cred că trebuie să vânezi cele mai bune meciuri pentru a avea o șansă să faci profit.

De la inceput
Pariuri: 45
25 / 0 / 20
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Coreea de Sud - Germania 2 pauză / 2 final
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide