Club Brugge — PSG: ponturi Champions League

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.50 pentru aceasta partida din grupele UEFA Champions League.

Club Brugge: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Club Brugge este obisnuita deja cu fotbalul la cel mai inalt nivel, iar in acest an belgienii au parte de o grupa infernala. Pe langa PSG, gazdele se vor lupta cu Manchester City si RB Leipzig. Evident obiectivul realist este locul 3, insa misiunea in Germania se anunta una complicata.

Pana atunci, echipa trebuie sa evite inconstanta arata in acest debut de sezon. Intre victoriile cu Oostende si Beerschot, trupa din Brugge a avut o scapare la finalul lunii August – 6:1 pe terenul celor de la Gent.

PSG: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Fara Messi, Neymar, Di Maria sau Paredes, PSG a facut instructie in weekend cu Clermont. Herrera cu o dubla, Mbappe si Gueye au adus inca o victorie pentru trupa lui Pochettino (scor 4-0). Acum PSG s-a instaurat inf otoliul de lider, cu 5 succese in primele 5 etape.

Este greu de crezut ca cineva le mai poate sufla parizienilor titlul, cu Marseille, Lyon si Lille aratand foarte slab. Astazi e posibil sa vedem in sfarsit echipa stelara a celor de la PSG, cu exceptia lui Sergio Ramos – care mai are de tras pentru a reveni pe teren.

  • Echipa probabila: Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes – Verratti, Wijnaldum, Gueye – Neymar, Messi, Mbappe

Club Brugge vs PSG: Cote la pariuri şi pronostic

Cu Neymar, Messi si Mbappe in teren, pare imposibil ca cei de la Club Brugge sa poata rezista. Donnarumma este si el la inaltime, dupa ce a debutat in Ligue 1 fara gol primit. Cred ca parizienii pot face scor astazi fara sa tureze prea mult motoarele.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
29 / 1 / 21
Calcul:
-273 RON
ROI:
-5.4 %
Pariuri:
764 / 9 / 543
Calcul:
-6 643 RON
ROI:
-5.0 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 51
29 / 1 / 21
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1320
764 / 9 / 543
Calcul
ROI: -5.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
PSG castiga & peste 1,5 goluri
Comentarii