Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Club Brugge - Genk: Ponturi fotbal Jupiler League

Victoria lui Brugge pare sa fie capitala pentru relansarea campionatului, oricare alt rezultat duce titlul la Genk

Duminica, 12 mai 2019, de la ora 19:00, pe “Jan Breydel Stadion” se va desfasura infruntarea dintre Club Brugge si Genk, in etapa cu numarul 8 a playoff-ului Jupiler League.

Club Brugge: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Fosta campioana, Club Brugge se agata de fiecare sansa pe care o mai are pana la finalul sezonului, in speranta ca poate recupera deficitul de sase lungimi. Astfel spus victoria este obligatorie daca vrea sa mai spere la incheierea campionatului pe primul loc. Este singurul rezultate care pastreaza flacara sperantei vie. In prezent este a doua, cu 44 de puncte, avand si un numar aproape triplu de goluri inscrise fata de cele cinci pe care le-a incasat. Mai mult, in etapa trecuta a reusit o victorie incet si sigura, 1-0 a fost scorul duelului cu Gent, in care Rits a inscris singurul gol.

  • In eventualitatea unui esec, Club Brugge pierde orice sansa matematica de a mai castiga titlul.

Genk: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Pentru Genk si un egal este suficient pentru a castiga titlul. In prezent are 50 de puncte si sase lungimi avans fata de Club Brugge. Totodata, a evoluat foarte bine in decursul acestui playoff, avand sase victorii in sapte infruntari disputate pana in prezent. In runda precedenta a obtinut-o si pe cea mai categorica. A evoluat acasa, acolo unde Ladislau Boloni si a sa echipa, Antwerp, nu au putut evita esecul, 0-4 fiind scorul final. A fost a cincea victorie consecutiva, astfel ca moralul este cat se poate de ridicat pentru aceasta, desi urmeaza sa joace pe un teren greu.

  • Genk a facut un sezon foarte bun, un egal in partida de duminica o duce 99.9% aproape de tittlu

Club Brugge - Genk: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Miza jocului este foarte importanta, pentru ca victoria celor de la Genk echivaleaza cu castigarea matematica a campionatului. In acest sens cred ca ambele vor da ce au ele mai bun, obligate si de ce ceea ce se intampla in clasamentul la varf. Au avut meciuri spectaculoase in sezonul acesta, ofensivele si-au spus cuvantul de fiecare data, asa cum astept sa o faca si de aceasta data.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
35 / 0 / 24
Calcul:
-533 RON
ROI:
-9.0 %
Pariuri:
1539 / 28 / 943
Calcul:
-6 763 RON
ROI:
-2.7 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 60
35 / 0 / 24
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2513
1539 / 28 / 943
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele marcheaza
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept