Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Club Brugge - Anderlecht. Pontul lui IulianGGMU

0

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda partida dintre Club Brugge si Anderlecht, la o cota de 1.64

Club Brugge - Anderlecht. Pontul lui IulianGGMU

Duminica este o zi speciala in fotbalul din Beglia, de la ora 15:30, are loc unul dintre cele mai asteptate meciuri, Club Brugge primeste vizita lui Anderlecht, in etapa cu numarul 5 din Jupiler League.


Campioana de doua ori consecutiv, Club Brugge are ocazia acum sa demonstreze ca nu au fost rezultate obtinute intamplator si pentru asta trebuie sa nu mai apara micile neclaritati pe care am putut sa le observam in runda anterioara, cand a facut 1-1 cu Antwerp. Acel meci s-a jucat pe teren strain, important este ca nu a pierdut pana acum, iar dupa patru etape se afla pe locul al treilea, cu zece puncte. Avantajul de a juca pe “Jan Breydel Stadion” este unul vizibil, Brugge are doua victorii din tot atatea meciuri disputate in aceasta postura, a echipei gazda. Pe de alta parte, efortul depus de elevii lui Ivan Leko a facut ca Wesley sa nu poata evolua, el fiind suspendat, in timp ce Jelle Vossen este accidentat, el n-a fost prezent nici in runda anterioara.


Anderlecht este cea mai spectaculoasa echipe din acest start de Jupiler League, iar dupa patru runde are punctaj maxim, ceea ce face sa fie singura are a reusit asta. Mai mult decat atat, atacul condus de Nany Landry si Ivan Santini este cel mai activ, acestia fiind si oamenii care au inscris 12 din cele 13 goluri pe care trupa din Bruxelles le-a izbutit. In runda trecuta, Anderlecht a jucat acasa, acolo unde a reusit sa castige cu 2-0, asta in conditiile in care a incheiat meciul cu un om mai putin, fundasul Ognjen Vranes a primit rosu direct si va absenta din disputa de duminica. Absenta bosniacului nu ete singura, Cobbaut si Adzic sunt si ei indisponibili, acestia fiind in continuare accidentati.


Derby-urile din Belgia sunt mai mereu spectaculoase, la inceputul lui mai am avut cel mai recent meci intre cele doua formatii si atunci Anderlecht a plecat cu toate punctele de la Brugge. De data aceasta cred ca numarul de goluri ar putea sa fie la fel, sa se inscrie din nou de cel putin trei ori, insa, imi este greu sa ma pronunt asupra unei favorite clare. Intr-adevar, agentiile de pariuri mizeaza pe gazde, dar Anderlecht joaca bine, atacul este nemilos, a dat cel putin doua goluri in cele patru meciuri disputate. Precedententele opt din noua meciuri jucate intre ele, la Brugge, s-au terminat cu cel putin trei modificari de scor.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.64
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 8
Calcul:
-186 RON
ROI:
-9.8 %
Pariuri:
1431 / 28 / 876
Calcul:
-6 036 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
11 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2335
1431 / 28 / 876
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri