Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Cipru -Slovenia. Pontul lui IulianGGMU

08.09.2018
319
0

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda partida Cipru si Slovenia, din Liga Natiunilor, la o cota de 2.16

Nicosia este locul de intalnire al echipelor nationale din Cipru si Slovenia, partida ce va avea loc duminica, incepand cu ora 21.45. Cele doua echipe fac parte din Divizia C, Grupa a 3-a. 


Aflata pe locul 87 in clasamentul FIFA, Cipru are ocazia sa ne aduca un profit important. Desi joaca acasa, o victorie a acesteia ne aduce de patru ori miza pariata, cel putin conform cotelor afisate de agentia de pariuri Unibet. Pe de alta parte, debutul cipriotilor in Liga Natiunilor a fost facut cu stangul, infruntarea din Norvegia aducand si primul esec. 0-2 a fost acel meci, drrpt pentru care s-a ajuns sa aiba sapte infrangeri in ultimele opt meciuri. Cu toate astea, Cipru pe teren propriu a aratat unitate, punandu-si deseori adversarii in dificultate. Astfel, in precedentele 24 de luni a pierdut o singura data, in fata Greciei, 1-2. 


Slovenia este nationala mai bine clasata in ierahia mondiala (55), iar cota este una pe masura, in ciuda ultimului rezultat inregistrat. Avand postura de echipa gazda, in urma cu putine zile a suferit primul esec din cadrul Ligii Natiunilor, 1-2 contra Bulgariei. Se pare ca a devenit o obisnuinta sa primeasca cel putij doua goluri, asta s-a intamplat in trei din cele patru jocuri pe care anul 2018 le-a programat. Singurul meci in care s-a intamplat sa nu primeasca gol a fost succesul contra Muntenegrului, meci incheiat cu scorul de 2-0. 


In anul 2013 Slovenia venea la Nicosia si termina en-fanfare, cu un succes. S-au schimbat lucrurile intrr timp, insa, mi-a placut disponibilitatea la efort a gazdelor, in special cand se joaca pe teren propriu si tind sa cred ca daca slovenii vizeaza o victorie, ei sunt nevoiti sa inscrie de cel putin doua ori pentru a o avea.

 

Bonus250 RON
Pariaza
2.16
Logoul casei de pariuri Unibet - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

Pariuri:
56 / 0 / 28
Profit:
+149 RON
ROI:
1.8 %
Pariuri:
701 / 6 / 457
Profit:
-4 683 RON
ROI:
-4.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

Pariuri: 84
56 / 0 / 28
Profit:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1178
701 / 6 / 457
Profit
ROI: -4.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept