Chindia Târgoviște – Dinamo București: pont Liga 1

Expertul Legalbet, Erik, vă recomandă un meci din Liga 1, la o cotă de 1,50.

Meciul Chindia Târgoviște - Dinamo București este programat luni, 31 august, de la ora 21:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, fiind ultimul meci al etapei a 2-a a campionatului.

Chindia între amânare și implacabil

Antrenorul Emil Săndoi nu va sta pe bancă la meciul cu Dinamo, el fiind în autoizolare acasă, deoarece a fost infectat cu coronavirus. Alături de el, preparatorul fizic și câțiva jucători, al căror nume nu a fost făcut public din cauza legislației pentru protecția datelor personale. Totuși, se pare că toți aceștia au luat virusul de la doi jucători care deja au făcut boala, Aioani și Corbu.

Târgoviștenii ar vrea amânarea meciului, așa cum s-a întâmplat sezonul trecut cu ambele partide din play-out, când Dinamo a avut probleme, dar între timp Federația a schimbat protocolul și partidele se vor amâna mult mai greu sau deloc. Astfel, Chindia va trebui să se descurce cu ce are, iar pentru a putea face față meciului cu Dinamo a împrumutat trei jucători de la Viitorul: Marco Dulca, Tiberiu Căpușă și Paul Iacob. De fapt, cei trei revin la Chindia, unde fuseseră împrumutați și sezonul trecut.

Cu rezerva că nu se știu exact jucătorii infectați cu coronavirus, încercăm să vă oferim câteva informații generale despre lotul Chindiei, luând ca reper meciul din prima etapă pierdut cu 1-0 la Iași.

      - Echipa probabilă Chindia (4-4-2): Moldovan - Martac, Dinu, Pițian, Dumitrașcu - Neguț, Rață, Yameogo, Ioniță - Șerban, Florea.

      - Antrenor: Emil Săndoi

      - Accidentați: 3 jucători infectați cu coronavirus, Aioani, Corbu

      - Suspendați: nu există

      - Rezerve: Pop - Barbu, Berisha, Diaz, L. Mihai, Dulca, Căpușă, Iacob

Dinamo intră din nou în era New Dinamo

De la meciul din prima etapă, acel 1-1 acasă cu Hermannstadt lunea trecută, la Dinamo s-au întâmplat o mulțime de evenimente: a fost readus Cosmin Contra, care părăsise pe Dinamo în 2017 pentru a prelua naționala României, au fost prezentați Adam Nemec și Janusz Gol, Deian Sorescu și-a prelungit contractul pentru încă doi ani, s-au plătit o parte din restanțele financiare, iar noii proprietari au prezentat strategia pentru viitorul apropiat.

În ultimul deceniu, Chindia și Dinamo s-au întâlnit doar de două ori în Liga 1, sezonul trecut, când fiecare și-a câștigat meciul de acasă: 3-2 pentru dâmbovițeni, 4-1 pentru “câini”. Cele două ar mai fi trebuit să joace de două ori și în play-out, dar Dinamo a avut probleme cu infectarea în masă cu coronavirus și până la urmă sezonul a fost înghețat.

Venirea lui Contra schimbă puțin strategia în jocul alb-roșilor. Echipa se va apăra mai atent, nu vor mai fi improvizații pe posturi, iar în atac se va păstra un singur jucător capabil la efort deosebit. Tocmai și de aceea a fost adus Nemec, dar probabil că va intra titular peste o perioadă.

Echipă probabilă Dinamo (4-2-3-1): Straton - Crețu, Ehmann, Puljic, R. Grigore - Gol, Achim - Sorescu, Neicuțescu, Fabbrini - Popa.

Antrenor: Cosmin Contra

Accidentați: nu există

Suspendați: nu există

Rezerve: Fara - Bejan, M. Popescu, Sin, Răuță, Bani, Mihaiu, Moldoveanu, Nemec

Chindia - Dinamo: Cote la pariuri şi pronostic

Dinamo are o șansă bună de a scoate un rezultat pozitiv pe terenul neutru din Ploiești, echipa având moral fantastic după noile evenimente care au avut loc la club. În plus, târgoviștenii se confruntă cu probleme grave de lot, câțiva jucători și antrenorul Emil Săndoi fiind infectați cu Covid. Totuși, nu vom risca totul pe victoria oaspeților, știind că antrenorul Contra este un tip prudent, pentru care un egal în deplasare sau o victorie la limită reprezintă tot un rezultat pozitiv. Cota pentru X2 și maxim 3 goluri în meci este de 1,50 la Betano.

 

Jurnalist sportiv din 1995, membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS)

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
30 / 1 / 40
Calcul:
-1 025 RON
ROI:
-14.4 %
Erik

Jurnalist sportiv din 1995, membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS)

De la inceput
Pariuri: 71
30 / 1 / 40
Calcul
ROI: -14.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Șansă dublă Dinamo și Sub 3,5 goluri