Chievo Verona - Empoli. Pontul lui rossonero07

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune un pronostic in cota 1.68, pentru disputa dintre Chievo Verona si Empoli, din cadrul campionatului italian.

Chievo Verona - Empoli. Pontul lui rossonero07

Duminica, de la ora 21:30, pe "Stadio Marc'Antonio Bentegodi" se va juca meciul dintre Chievo Verona si Empoli, in care ma astept ca golurile sa vina in numar mic.


Agentiile de pariuri o dau ca favorita pe Chievo Verona, fiind ce-i drept avantajata de faptul ca va evolua pe teren propriu, acolo unde in mod normal ar trebui sa profite de avantajul terenului propriu. "Galben-albastrii" au inceput cu dreptul in noul sezon, avand in vedere faptul ca in prima partida oficiala au reusit sa o invinga pe Pescara, in Cupa Italiei, urmand insa apoi doua infrangeri in Serie A, pierzand atat cu Juventus pe teren propriu, cat si cu Fiorentina in deplasare. In toate aceste trei partide, echipa antrenata de Lorenzo D'Anna a incasat nu mai putin de marcat patru.


ECHIPA PROBABILA: Sorrentino - Tomovic, Rossettini, Bani, Depaoli - Obi, Radovanovic, Rigoni - Birsa, Stepinski, Giaccherini


De partea cealalta, Empoli este cotata cu sansa a doua la casele de pariuri, asa cum era si normal de altfel, ca valoare fiind oarecum apropiata de adversara sa, insa este dezavantajata de faptul ca va evolua in deplasare. "Albastrii", ca si adversarii lor, au inceput sezonul cu un meci de cupa, in care insa au clacat, pierzand la scor de neprezentare pe teren propriu in fata celor de la Cittadella, urmand apoi un succes cu 2-0 in fata celor de la Cagliari, in prima etapa de campionat, pierzand insa in etapa secunda cu Genoa, in deplasare. Oaspetii nu au probleme de lot, astfel ca pot aborda partida cu cel mai bun prim 11.


ECHIPA PROBABILA: Terracciano - Antonelli, Silvestre, Rasmussen, Lorenzo - Krunic, Capezzi, Acquah - Zajc - Gumina, Caputo


In teren se vor intalni doua dintre cele mai modeste echipe din Serie A, ce nu impresioneaza deloc in ofensiva, asa ca ma astept la un meci lipsit de spectaculozitate, in care golurile vor veni in numar mic.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.68
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 2,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide