Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Chicago Fire - Toronto FC. Pontul lui Wallberg

0

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,65 pentru un pariu special pe goluri in duelul din MLS dintre Chicago Fire si Toronto FC.

Duel in partea inferioara a clasamentului in Conferinta de Est din MLS, intre doua echipe ce nu traverseaza deloc o forma buna de moment, totusi cu o miza mai mare pentru gazde, care cu 23 de puncte acumulate si un loc 8 ocupat, inca pastreaza sanse de a se califica in play-off, in timp ce echipa oaspete, de pe locul 10 cu 16 puncte, poate evolua mai relaxata.


Ambele echipe au reusit meciuri spectaculoase in general de-a lungul sezonului iar in duelurile lor s-au inscris goluri peste media campionatului. Chicago Fire are o medie de 3.5 goluri/meci iar Toronto de 3.6. In duelul tur dintre cele doua de la sfarsitul lunii aprilie s-a inregistrat o remiza spectaculoasa, scor 2-2.


Asa cum spuneam, forma de moment lasa de dorit in cazul ambelor grupari, insa nu lipsesc golurile. In ultimele cinci etape din campionat Chicago Fire a inregistrat 1 victorie, 1 remiza si 3 infrangeri, cu un golaveraj negativ si spectaculos de 10/13. De partea sa, Toronto vine dupa 1 singura remiza obtinuta iar in rest a suferit alte 4 infrangeri, golaveraj de 7/11.


Chicago Fire nu si-a concretizat prea des avantajul terenului propriu de-a lungul sezonului si a obtinut pe Toyota Park doar 4 victorii si 2 remize, suferind alte 5 infrangeri, timp in care a totalizat un golaveraj de 19.20. Toronto este printre cele mai slabe echipe vizitatoare din campionat, insa reuseste adesea sa inscrie - 1 victorie, 2 remize si 7 infrangeri, golaveraj de 15/24.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.67
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe sa inscrie si Peste 2,5 goluri