Chicago Fire - Louisville City. Pontul lui IulianGGMU

Expertul legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Chicago Fire si Louisville City, la o cota de1.50

Chicago Fire - Louisville City. Pontul lui IulianGGMU

Poate cel mai usor sfert de finala din US Open Cup vine de la Bridgeview, acolo unde Chicago Fire primeste vizita celor de la Louisville City, partida programata sa inceapa de la ora 03:30.


Chicago Fire n-are alta solutie decat sa scoata un rezultat bun, iar dupa cotele afisate de agentiile de pariuri, echipa gazda n-are scuza daca nu se impune. Pe de alta parte, este echipa obisnuita cu meciurile mai tari, ea facand parte din Conferinta de Est, insa, forma de moment nu o avantajeaza. A pierdut din nou la finalul saptamanii trecute, 1-3, pe terenul celor de la Dallas, acela fiind al treilea meci consecutiv in care se marcheaza cel putin patru goluri, cu aportul ambelor formatii, iar Chicago pierde. Evident, in US Open astfel au stat lucrurile, asta si pentru ca este o competitie unde multe echipe nu o trateaza serios, asa cum a fost cazul celor de la Columbus Crew si Atlanta United, formatii pe care le-a invins pentru a ajunge in acest punct.

Echipa probabila: Stefan Cleveland — Drew Conner, Johan Kappelhof Christian Dean, Brandon Vincent, Mohammed Adams, Dax McCarty — Elliot Collier, Bastian Schweinsteiger, Aleksandar Katai — Nemanja Nikolic


Louisville City vine din United States League, un campionat destinat exclusiv Statelor Unite ale Americii, Major League Soccer fiind o liga care cuprinde tot ceea ce inseamna America de Nord.  Momentan joaca bine, se afla pe locul 4 in Conferinta de Est a acelui campionat, ceea ce ii asigura participarea in playoff, obiectiv principal. Cu toate ca se presupune ca nivelul la care ea evolueaza este unul net inferior echipelor din MLS, pentru a ajunge aici a avut un adversar greu, New England Revolution, pe care a invins-o cu 3-2, pentru ca in optimi sa treaca cu 2-1 de Nashville SC.

Echipa probabila: Greg Ranjitsingh — Pat McMahon, Paco Craig, Sean Totsch, Oscar Jimenez — Paolo DelPiccolo — Niall McCabe, Magnus Rasmussen, Devon Williams, Kyle Smith — Cameron Lancaster


Fac parte din ligi diferite, dar nu este pentru prima data cand se intalnesc, deoarece US Open Cup le-a permis in 2015 sa-si masoare fortele si atunci Chicago Fire a avut nevoie de prelungiri pentru a se califica. Este putin de crezut ca Louisville poate produce surpriza, insa, sunt sigur ca poate pune probleme serioase, iar daca luam in calcul ca Fire primeste goluri foarte usor, probabil ca din nou o sa vedem cel putin trei reusite.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
46 / 2 / 32
Calcul:
-636 RON
ROI:
-8.0 %
Pariuri:
1784 / 34 / 1108
Calcul:
-9 833 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 80
46 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2928
1784 / 34 / 1108
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gol marcat in ambele reprize
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide