Chicago Bulls – Los Angeles Lakers: pronosticuri NBA

Expertul Legalbet Paul va recomanda un pronostic de la partida Chicago Bulls - Los Angeles Lakers, din NBA.

Marti noaptea, de la ora 03:00, in “United Center”, avem meciul Chicago Bulls - Los Angeles Lakers. LeBron nu pune cifre caracteristice unui baschetbalist de 34 de ani.

Chicago Bulls - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Chicago Bulls a inceput sezonul cu un Markkanen in forma, ceea ce i-a impulsionat putin pe fani. Chiar daca Bulls aveau sa piarda acea partida, 125-126 la Charlotte Hornets. Sunt acum la 2W - 5L, iar finlandezul nu mai e la fel de eficient. Sigur, mingea nu trece doar prin mainile sale, deoarece LaVine sau Carter sunt activi. La ultimul meci, Bulls au pierdut, in deplasare, cu Indiana Pacers, 95-108. LaVine a pus 21 de puncte, 6 recuperari si 2 pase, in timp ce Carter a dat 20 de puncte, 10 recuperari si 2 pase. Markkanen a incheiat doar cu 11 puncte si 6 recuperari. Satoransky a facut si el un meci decent, cu 9 puncte, 9 pase si 4 recuperari. Ma asteptam ca cehul sa fie mai implicat in jocul echipei, dar statisticile sale sunt slabute. Si nici nu sare de 30 de minute.

Los Angeles Lakers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Los Angeles Lakers sunt pe prima pozitie in Vest, avand cinci succese la rand dupa ce-au pierdut prima partida, cu LA Clippers. LeBron a fost pur si simplu fenomenal pana acum, avand cinci “double-doubles”, iar in ultima disputa chiar a bifat un “triple-double”, al doilea consecutiv. Lakers s-au impus in deplasarea de la San Antonio Spurs, 103-97. James a pus 21 de puncte, 13 pase si 11 recuperari, in timp ce Davis a bifat 25 de puncte, 11 recuperari si 2 pase. Howard a fost impecabil din actiune, 7/7, si a terminat cu 14 puncte, 13 recuperari si 2 pase. Bradley, care a facut si el un meci bun cu Spurs, este incert pentru disputa cu Bulls.

Chicago Bulls - Los Angeles Lakers: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Cu AD langa el, parca LeBron se simte mult mai bine. Evident, are si la cine sa paseze pentru cosuri usoare, de sub panou. Howard este si el o prezenta puternica acolo, deci James are toate atuurile pentru un sezon cu cifre incredibile. Chicago e un adversar destul de lejer, care va rata multe aruncari. Chiar cred ca James poate sa dea un ‘triple-double” daca sta mai mult de 32 de minute pe parchet. Insa voi miza pe varianta mai sigura.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 2 / 30
Calcul:
+669 RON
ROI:
8.2 %
Pariuri:
761 / 31 / 563
Calcul:
-447 RON
ROI:
-0.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 82
50 / 2 / 30
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1355
761 / 31 / 563
Calcul
ROI: -0.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
LeBron James “double-double”
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde