Paul
Paul
Poimaine

Chicago Bulls — Intra in play-off: ponturi antepost NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic antepost din NBA, pe accesul celor de la Chicago Bulls in play-off.

Chicago Bulls - reinventarea echipei

Se petrec multe schimbari in NBA in timpul verii, iar asta duce, de obicei, la diferite scenarii inainte de inceputul fiecarui sezon. Cine a castigat vreun trade, cine are sanse la play-off si cine e favorit la castigarea trofeului? Chicago Bulls si-a trait perioada de glorie cu Michael Jordan si a avut ceva sperante, mai recent, inainte de accidentarea lui Derrick Rose. Vorbim despre un MVP, care era imaginea francizei. De atunci insa a urmat un declin, iar Bulls au ratat play-off-ul in cinci dintre ultimele sase sezoane.

Dupa aducerea lui LaVine la echipa, a urmat o reconstructie care s-a dorit sa fie pe termen medie. Si care se pare ca a reusit. A venit si Vucevic in stagiunea precedenta, dar Chicago a avut 31W - 41L si a terminat pe 11 in Est. Vara aceasta au fost realizate insa transferurile care se doresc s-o aduca pe fosta campioana NBA din nou in prim-plan: DeMar DeRozan, LaMelo Ball si Alex Caruso.

In primul meci din presezon, Bulls au trecut de Cavaliers, 131-95. Caruso a inregistrat un double-double, cu 10 puncte si 10 pase decisive, Ball a pus 8 puncte, 5 pase si 5 recuperari, iar LaVine a bifat 25 de puncte. Pana la urma, vorbim de un All-Star si un campion olimpic in persoana lui Zach. 

Se va juca din nou cu play-in, astfel incat echipele de pe locurile 7-10 intra in competitie pentru play-off. Chiar daca Bulls vor avea un sezon regulat relativ dezamagitor, vor putea sa se redreseze in partidele de play-off. De vazut si cine va reusi sa impresioneze de pe banca, fiindca primul 5 arata foarte bine.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 2 / 23
Calcul:
-343 RON
ROI:
-6.1 %
Pariuri:
964 / 34 / 725
Calcul:
-2 315 RON
ROI:
-1.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 57
31 / 2 / 23
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1726
964 / 34 / 725
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Chicago Bulls - Intra in play-off? DA
Comentarii