Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Chiasso - Aarau: Ponturi fotbal Challenge League

Victoria le poate salva sezonul celor doua echipe

Joi seara, de la ora 21:00, pe in etapa cu numarul 35 din Challenge League se va disputa meciul dintre Chiasso si Aarau, partida avand loc in liga secunda de fotbal din Elvetia.

Chiasso: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Pe ultimul loc cu doar doua etape inainte de finalul campionatului, Chiasso are 33 de puncte. Intre ea si primul loc neutru sunt doua lungimi, asta inseamna ca o victorie in meciul de joi, coroborat cu un posibil esec al echipei din fata ei o pune intr-o pozitie buna. Este o saptamana care ii decide viitorul, insa situatia din ultimele confruntrari nu este una care sa ii permite sa viseze frumos. In etapa trecuta a cunoscut un nou esec. 

  • Pusa in postura de echipa vizitatoare, in jocul cu Wintenrthur, a cedat cu 0-2 in acel joc. Astfel, ramane cu un singur succes in ultimele noua runde, in urma cu doua saptamani s-a impus acasa, 2-1 cu Rapperswil.

Aarau: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Pentru formatia din Aarau este obligatorie victoria, ea ocupa locul al doilea, cu 58 de puncte. Este la o lungime in fata celor de la Lausanne, deci depinde exclusiv de ea daca merge la meciul de baraj pentru promovarea in Super League sau rateaza aceasta oportunitate. Este si una dintre cele mai in forma echipe din 2019. In ultimele 12 dueluri, Aarau a reusit sa obtina sapte victorii si alte cinci rezultate de egalitate. 

  • Mai mult decat atat, un singur meci dintre acestea l-a terminat fara sa inscrie, a fost chiar remiza alba contra celor de la Lausanne.

Chiasso - Aarau: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Sunt doua echipe cu obiective total opuse, daca Aarau are nevoie de succes pentru a ramane pe loc de baraj, Chiasso este si ea obligata sa castige pentru a spera sa evite retrogradarea. Totusi, am vazut determinarea din partea ambelor echipe, in cele trei confruntari directe deja disputate in acest sezon, Aarau conduce cu 2-1 la general. Egalul le incurca pe amandoua, asa ca ma incred intr-un meci deschis, spectaculos, la finalul caruia sa vedem cel putin trei modificari de scor. Aarau este echipa cu cele mai multe meciuri care s-au incheiat cu cel putin trei goluri.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.42
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
61 / 0 / 43
Calcul:
-874 RON
ROI:
-8.4 %
Pariuri:
1507 / 28 / 924
Calcul:
-6 602 RON
ROI:
-2.7 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 104
61 / 0 / 43
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2463
1507 / 28 / 924
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri