Chelsea — Real Madrid: pont pentru un meci din Champions League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Champions League, la o cotă de 1.75.

Meciul Chelsea – Real Madrid este programat miercuri, 5 mai, la ora 22.00, pe stadionul Stamford Bridge din Londra. 

Chelsea - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Thomas Tuchel a luat o echipă temătoare care tremura din toate închieturile defensive și a transformat-o într-o adevărată fortăreață. Chelsea respiră încredere sub conducerea neamțului care a jucat finala Champions League în sezonul precedent, cu PSG. Londonezii sunt într-o perioadă magică și visează la o nouă finală de Champions League după 1-1 la Madrid. Eliminarea lui Atletico încă din optimi a fost declarația de război față de marile forte ale Europei semnată de Tuchel. Chelsea se strânge mult mai bine în jurul unui Kante revenit la forma din 2016-2018, când era considerat cel mai bun mijlocaș din Anglia. Din cele 12 meciuri jucate acasă de Chelsea sub comanda lui Tuchel, londonezii a scăpat fără gol primit în 10! Singura scăpare majoră a fost cu West Brom, când Big Sam Allardyce a învins cu 5-2 pe Stamford Bridge. În rest, Tuchel a reușit să blocheze foarte eficient orice adversar.

Real Madrid - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Există o adevărată poveste de dragoste între Zidane și Champions League. În primele 3 sezoane cu Zidane pe bancă, Real a arestat trofeul, iar Zidane vrea să intre în istorie în 2021. Acum doar Ancelotti și Paisley sunt la egalitate cu francezul, dar nimeni nu are 4 trofee! Real Madrid nu este în cea mai fericită perioadă a erei Zidane, dar poate da o nouă lovitură. Un lucru e clar: Real Madrid va forța pe Stamford Bridge, iar mijlocul extraordinar cu Casemiro, Kroos și Modric va furniza cât mai multe baloane utile pentru Benzema sau Vinicius. Din 1 decembrie, Real nu a mai pierdut în deplasare. 

Chelsea – Real Madrid Cote la pariuri si ponturi pariuri

După 1-1 în tur, Real Madrid trebuie să atace și să marcheze la Londra pentru a forța calificarea în finala Champions League. Chelsea știe să se apere acasă, dar are un adversar mai bun decât de ce a întâlnit în ultimele partide din Premier League. De aceea, pontul meu este: Peste 3.5 șuturi pe poartă Real Madrid. Betano oferă o cotă interesantă pentru această alegere: 1.75.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 2 / 9
Calcul:
-313 RON
ROI:
-17.4 %
Pariuri:
77 / 4 / 80
Calcul:
-2 123 RON
ROI:
-13.2 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 18
7 / 2 / 9
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 162
77 / 4 / 80
Calcul
ROI: -13.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 3.5 șuturi pe poartă Real Madrid