Chelsea – Morecambe: ponturi fotbal Cupa Angliei

Morecambe are ocazia sa fie echipa care produce cea mai mare surpriza in Cupa Angliei. Aceata este parte a League Two, cel de-al patrulea esalon.

Duminica, Chelsea Londra si Morecambe isi vor masura fortele intr-un duel din cel de-al treilea tur al Cupei Angliei.

Chelsea Londra: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Favorita din toate punctele de vedere, Chelsea trebuie doar sa joace un fotbal ca cel pe care l-a oferit in fata echipelor modeste si sigur nu poate rata calificarea. E drept, nu sunt cele mai bune momente ale ei in meciurile din campionat, dar adversarul duelului de duminica ii permite sa spere lejer la fazele superioare. Anul l-a inceput cu un duel de cinci stele, in compania lui Manchester City. Evolutia nu a fost una tocmai solida si drept urmare, a  pierdut cu 1-3 desi meciul l-a jucat in postura de gazda.

  • Echipa probabila: Arrizabalaga – Azpilicueta, Zouma, Rudiger, Emerson – Gilmour, Kovacic – Ziyech, Havert, Hudson-Odoi – Abraham
  • Suspendat: N’Golo Kante

Morecambe: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Norocoasa calificarea lui Morecambe in acest punct al competitiei. Aceasta a reusit in turul anterior sa treaca cu 4-2 de Solihull Motors, dar asta dupa ce a jucat in prelungiri. Privilegiul acesta l-a avut dupa ce in turul I a dispus cu 1-0 de o echipa modesta, Maldon & Tiptree. Totusi, este o echipa care evolueaza in cel de-al patrulea esalon competitinal din Anglia. Este pe locul 7 in League Two, ceea ce ii permite sa viseze la promovare, avand in vedere ca acel loc duce in play-off-ul competitiei. Mai mult, este intr-o forma buna, avand in vedere ca vine dupa patru victorii consecutive.

  • Echipa probabila: Turner – Cooney, Lavelle, Davis, Hendrie – Wildig, Songo’o – O’ Sullivan, Phillips, Gomes - Stockton

Chelsea - Morecambe: cote la pariuri si predictii pariuri

Asa cum am precizat anterior, diferenta de valoare este una foarte mare. Practic, Chelsea este solistul zilei in materie de cote oferite ale agentiilor de pariuri online. Astept din partea ei sa obtina cea mai usoara calificare, la cateva goluri diferenta.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.65
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
48 / 2 / 32
Calcul:
-566 RON
ROI:
-6.9 %
Pariuri:
1793 / 34 / 1113
Calcul:
-9 871 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 84
48 / 2 / 32
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2950
1793 / 34 / 1113
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 3.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide