Chelsea — Leicester: pont pentru finala Cupei Angliei

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă finala Cupei Angliei, la cote de 1.65 & 2.10.

Meciul Chelsea - Leicester este programat sâmbătă, 15 mai, la ora 19.30, pe stadionul Wembley din Londra.

Chelsea - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Thomas Tuchel a transformat Chelsea într-o echipă care obține rezultate. Eficiența lui Chelsea a fost însă zdruncinată de înfrângerea din derbyul londonez cu Arsenal, iar lupta pentru Top 4 în Premier League este foarte încinsă. Tuchel are acum în față un alt obiectiv, Cupa Angliei. După eliminarea spectaculoasă a lui Manchester City în semifinală, londonezii pot fi considerați favoriți cu Leicester, dar finala este deschisă oricărui rezultat. Un succes al lui Chelsea ar însemna cimentarea situației la club a managerului german, care a revoluționat defensiva și a revitalizat un atac care părea în lipsă de idei. Tuchel a demonstrat că poate fi cinic și ambele Cupe obținute cu Dortmund și PSG au venit după succese la limită. A fost Borussia - Eintracht 2-1 în 2017 și PSG - St.Etienne 1-0 în 2020. Christensen și Kovacic sunt accidentați.

Leicester - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Emoții mari pentru Brendan Rodgers, care joacă pentru prima dată cu un trofeu pe masă, în Anglia. Managerul nord-irlandez a câștigat deja 2 Cupe ale Scoției cu Celtic. Situația lui Leicester din clasamentul din Premier League este în continuare complicată. Deși este pe locul 3, Leicester ar putea pierde o clasare pe locurile de Champions League în finalul sezonului pentru că Liverpool vine tare din urmă. Misiunea lui Rodgers este să-i facă pe Vardy, Maddison, Soyuncu sau Schmeichel să uite de campionat și să realizeze aceadtă oportunitate uriașă de a face istorie. Leicester a pierdut toate cele 4 finale de FA Cup jucate până acum, ultima în 1969. Pentru Rodgers este un meci special tot timpul împotriva lui Chelsea. El a fost un jucător mediocru și s-a format ca antrenor la baza de la Harlington și apoi din 2007 la Cobham. Leicester nu-i va avea la această finală pe Harvey Barnes, James Justin și Wes Morgan. Rodgers speră să-l poată recupera pe fundașul Evans, care a fost accidentat în ultima vreme.

Chelsea - Leicester Cote la pariuri si ponturi pariuri

În ultimii 4 ani, partidele dintre Chelsea și Leicester au stat sub semnul întrebării. În ultimele 11 meciuri au fost câte 2 victorii de fiecare și 7 rezultate de egalitate. Ultima partidă directă a fost o victorie a lui Leicester care, practic, a provocat demiterea lui Lampard. S-au schimbat însă multe din ianuarie la Chelsea! De aceea, ponturile mele pentru această finală de Cupa Angliei sunt: Egal la Pauză sau Final & Peste 8.5 șuturi pe poartă. Betano oferă cote interesante pentru aceste alegeri: 1.65 & 2.10.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 7
Calcul:
-187 RON
ROI:
-13.4 %
Pariuri:
86 / 4 / 90
Calcul:
-2 428 RON
ROI:
-13.5 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 22
7 / 0 / 7
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 189
86 / 4 / 90
Calcul
ROI: -13.5 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Egal la Pauză sau final Peste 8.5 Șuturi pe poartă