Chelsea — Barcelona: pronosticuri fotbal feminin Liga Campionilor

Chelsea joaca pentru prima oara in istorie intr-o finala de Champions League. De asemenea, noua campioana a Europei o sa detina in premiera acest titlu.

De la ora 22:00, pe 16 mai, Chelsea si Barcelona se intalnesc in ultimul act al Ligii Campioinilor la fotbal feminin. Partida are loc in Suedia la Gamla Ullevi din Goteborg.

Chelsea: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Domina autoritar competitiile interne, iar recent a reusit chiar sa castige Super League, competitie unde a triumfat datorita celor 57 de puncte acumulate, cu doua mai multe decat Manchester City. A fost echipa cu cele mai multe goluri inscrise, cat si cele mai putine primite. Si in Liga Campionilor s-a descurcat la fel de bine, a reusit ca pe intreg parcursul competitiei sa le lase acasa pe Benfica, Atletico Madrid, Wolfsburg si Bayern, toate dupa ce s-au infruntat in dubla mansa. Accesul in ultimul act a venit dupa 5-3 la general cu Bayern, diferenta fiind facuta de succesul cu 4-1 de pe terenul propriu, asta dupa ce pierdea cu 1-2 in Germania.

Barcelona: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Pe primul loc in Spania si campioana cu cateva etape bune inainte de finalul campionatului, Barcelona are 26 de victorii din tot atatea meciuri jucate in liga spaniola. Recent tocmai ce s-a calificat si in semifinalele Cupei Spaniei, dupa o victorie facila in compania Sevillei. La fel de bine a stat si in Liga Campionilor, ceea ce obliga casele de pariuri online sa ii ofere statutul de favorita. In semifinale a muncit din plin pentru calificare, deoarece a trecut cu 3-2 la general de Paris Saint-Germain, in urma unui 1-1 in deplasare si 2-1 pe terenul propriu. 

Chelsea – Barcelona: cote la pariuri si predictii pariuri

Este pentru prima data in istoria celor doua echipe cand se intalnesc intr-un meci oficial. Totodata, cine castiga o va face in premiera, avand in vedere ca Chelsea este pentru prima oara intr-o finala de Liga, iar Barcelona a mai jucat o singura data si a fost invinsa. Totusi, jocul ibericelor pare sa fie la inaltime, poate pete ceea ce poate sa ofere maxim echipa din Anglia. De altfel pe parcursul acestei competitii a mai invins echipe din Anglia, in sferturi a eliminat Manchester City, dupa 4-2 la general.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
51 / 0 / 30
Calcul:
-125 RON
ROI:
-1.5 %
Pariuri:
2053 / 37 / 1308
Calcul:
-14 546 RON
ROI:
-4.3 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 81
51 / 0 / 30
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 3407
2053 / 37 / 1308
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Barcelona conduce la pauza sau la final