Charlotte Hornets – Memphis Grizzlies: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Charlotte Hornets - Memphis Grizzlies, din NBA.

Vineri noaptea, de la ora 02:00, in “Spectrum Center”, avem meciul Charlotte Hornets - Memphis Grizzlies, din NBA.

Charlotte Hornets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Charlotte Hornets n-au avut mari emotii la Dallas, 118-99 cu Mavericks. Dar asta si pentru ca Dallas a fost doar 19/33 de la libere. Pentru Hornets, Ball a dat 22 de puncte, 8 recuperari si 5 pase, cu cea mai buna prestatie a sa de pana acum, iar Bridges a inregistrat 20 de puncte, 16 recuperari si 2 pase. Hornets au fost 15/34 de la 3p, aspect pe care rar l-am vazut in stagiunea precedenta.

Memphis Grizzlies - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Memphis Grizzlies au pierdut destul de clar la prima partida fara Morant, 107-126 la Boston Celtics. Valanciunas a dat 20 de puncte, 11 recuperari si o pasa, in timp ce Dieng a bifat 17 puncte, 6 recuperari si 2 pase. Anderson a incheiat seara cu 9 puncte, 9 pase si 3 recuperari, 3/11 din actiune, dar si 8 turnoveruri. Se pare insa ca el va fi cel care va avea mingea in mana in lipsa lui Ja. Ne asteptam sa se acomodeze rapid cu acest rol. Memphis are trei infrangeri in primele patru partide.

Charlotte Hornets - Memphis Grizzlies: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Anderson mi se pare pariul clar de luat pentru aceasta disputa, mai ales ca Memphis nu dispune neaparat de un PG clasic, valoros, in lipsa lui Morant. Kyle a demonstrat lucruri frumoase pana acum si are sustinerea grupului. Avem linii bune pe Betano, o casa de pariuri de top, si noi vom profita de ele.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 1 / 30
Calcul:
+624 RON
ROI:
7.8 %
Pariuri:
760 / 30 / 563
Calcul:
-492 RON
ROI:
-0.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 80
49 / 1 / 30
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1355
760 / 30 / 563
Calcul
ROI: -0.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Anderson peste 4,5 pase decisive
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde