Alege turneul
Charlotte Hornets — Boston Celtics
Incheiat

Charlotte Hornets — Boston Celtics: ponturi NBA 21.11.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Charlotte Hornets - Boston Celtics, din NBA.

Luni noaptea, de la ora 02:00, in “Spectrum Center”, avem meciul Charlotte Hornets - Boston Celtics, din NBA.

Charlotte Hornets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Charlotte Hornets arata din ce in ce mai rau. Sunt patru infrangeri la rand, iar ultimele trei au venit pe teren propriu. Contra celor de la New York Knicks, Charlotte a cedat cu 108-122. 17/35 de la 3p si cu toate astea nu a fost suficient. Ball a pus 34 de puncte, 9 pase si 5 recuperari, Miller a contribuit cu 29 de puncte, 3 recuperari si 2 pase, in timp ce Bridges a ajutat cu 19 puncte, 4 recuperari si 3 pase. Nimeni n-a mai fost in double-digits, iar Hayward si Washington au combinat pentru 2/17 FG.

Boston Celtics - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Boston Celtics are sase victorii consecutive, dar trebuie sa spunem ca ultimele doua succes au venit la limita. Azi-noapte, in deplasarea de la Memphis Grizzlies, Celtics s-au impus cu 102-100. Porzingis a dat 26 de puncte, 8 recuperari si o pasa, Tatum a inregistrat 20 de puncte, 9 recuperari si 5 pase, pentru ca Hauser sa incheie disputa cu 15 puncte, 4 recuperari. 17 mingi pierdute si doar 20 de assisturi pentru Boston.

Charlotte Hornets - Boston Celtics: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Important pentru Celtics sa arate ca pot castiga si atunci cand nu joaca tocmai bine. Brown n-a facut cel mai bun meci, insa asta este avantajul atunci cand ai trei scoreri - unul poate sa aiba o prestatie modesta si nu se observa foarte mult. In pre-sezon, Celtics au castigat la 28 de puncte diferenta duelul direct. Nu cred ca va fi tocmai aceasta diferenta, dar nu gasesc argumente pentru care Hornets ar putea face surpriza aici.

Pont
Boston Celtics - 5,5 HA
Cf
Cote
1.50
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Boston Celtics - 5,5 HA
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Copy the token