Charleroi v Standard Liege. Pontul lui Gavan

Tipsterul Legalbet Gavan ne propune un pariu cu o cota de 1,62 la meciul din Belgia dintre Charleroi si Standard Liege.

Standard Liege joaca in deplasare la Charleroi in ultima etapa din campionatul Belgiei. Oaspetii au avut un final de sezon foarte bun, dar din pacate insuficient pentru a castiga titlul, dar cu siguranta vor fi multumiti si cu locul 2 care i-ar duce in Liga Campionilor. Insa pentru a fi siguri ca raman pe acest loc au nevoie de un rezultat bun in ultima runda deoarece avansul e de doar doua puncte fata de Anderlecht. In ultimele sase etape jucate de Standard Liege, aceasta a obtinut patru victorii si doua remize, iar doar intr-un singur meci s-a intamplat ca una dintre echipe sa nu inscrie.   


De cealalta parte Charleroi e pe locul 6 cu 33 puncte, dar inca mai are o sansa mica sa prinda locul 5 care ar duce-o la barajul pentru un loc de Europa League. Insa pentru a reusi acest lucru are nevoie neaparat de victorie in acest ultim meci, dar si de un rezultat favorabil la meciul celor de la Genk. Forma nu e cea mai buna cu 3 infrangeri si 2 victorii in ultimele cinci etape, dar in toate cele cinci meciuri Charleroi a reusit sa inscrie cel putin un gol.  


In ultimii ani multe meciuri dintre Charleroi si Standard Liege au avut putine goluri. Totusi in general aceste meciuri au avut loc pe terenul celor de la Standard. In ultimele doua dispute de pe terenul celor de la Charleroi am avut parte de un 1-1 si o victorie cu 3-2 a oaspetilor. Asa ca sunt sanse mari ca si acum sa vedem goluri marcate de ambele echipe.  

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.62
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
136 / 7 / 96
Calcul:
-1 251 RON
ROI:
-5.2 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

De la inceput
Pariuri: 239
136 / 7 / 96
Calcul
ROI: -5.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide