Central Cordoba — San Lorenzo: pariul zilei 22.06.2022

Expertul Legalbet Gavan Marius ne propune un pariu cu o cota de 1,62 la casa de pariuri Betano pentru partida din etapa a 4-a din Argentina dintre Central Cordoba si San Lorenzo.

Central Cordoba: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Central Cordoba a inceput sezonul cu o remiza in deplasare la Barracas Central, urmata de un succes surprinzator acasa cu Boca Juniors, scor 1-0, iar in ultima etapa a pierdut cu 2-1 in deplasarea de la Banfield. Ar fi putut obtine un punct si la acest ultim meci, golul doi al gazdelor fiind marcat in minutul 81. Astfel in acest moment echipa gazda ocupa locul 16 cu 4 puncte. De la Central Cordoba vor lipsi in aceasta etapa Andres Mehring, Agustin Gallo, Matias Laba si Jose Leguizamon care sunt accidentati. 

Central Cordoba: Toselli - Gomez, Pereyra, Benedetto, Banegas - Martinez, Soraire, Linares, Metilli - Riano, Ribas

San Lorenzo: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

San Lorenzo este fara victorie dupa primele trei runde, insa nici nu a pierdut vreun meci, toate cele trei partide inchindu-se la egalitate. Destul de putin in conditiile in care a jucat doua etape pe teren propriu: 1-1 cu Independiente si 3-3 cu Arsenal Sarandi. In schimb in singura partida din deplasare a reusit o remiza ala la Newells Old Boys. In acest moment San Lorenzo ocupa locul 22 cu 3 puncte. In aceasta etapa de la oaspeti absenteaza Cristian Zapata si Gino Peruzzi, ambii fiind accidentati.

San Lorenzo: Torrico - Gattoni, Hernandez, James - Elias, Rosane, F Perruzzi, Martegani, Mercau - Bareiro, Cerutti

Central Cordoba v San Lorenzo: ponturi pariuri

In ultimele trei meciuri directe Central Cordoba s-a impus de doua ori: 4-1 in 2019 si 4-0 in 2021; in timp ce San Lorenzo a castigat cu 1-0 ultima disputa. Tinand cont ca gazdele din aceasta etapa sunt si echipa mai in forma in acest debut de sezon, in plus are si avantajul terenului propriu ar trebui sa obtina toate cele trei puncte in aceasta etapa. Totusi pentru mai multa siguranta recomand DNB pe echipa gazda, iar in cazul unei remize miza va fi rambursata.  

Prieteni, va asteptam zi de zi pe site-ul nostru. Va oferim ponturi si bilete, dar si o analiza completa a tuturor beneficiilor care va sunt oferite de casele de pariuri online din Romania.

Bonus500 RON
DNB 1
Pariaza
1.62
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 1 / 12
Calcul:
-407 RON
ROI:
-15.7 %
Pariuri:
149 / 8 / 108
Calcul:
-1 658 RON
ROI:
-6.3 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 26
13 / 1 / 12
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 265
149 / 8 / 108
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
DNB 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii