Central Cordoba — Boca Juniors: pariul zilei 13.06.2022

Expertul Legalbet Gavan Marius ne propune o cota de 1,47 la meciul dintre Central Cordoba si Boca Juniors, partida contand pentru etapa a doua a primei ligi din Argentina.

Central Cordoba: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Central Cordoba este o echipa slabuta, care multi ani a evoluat prin ligile inferioare din Argentina. In prima runda a noului sezon a reusit sa obtina un punct in deplasarea de la Barracas Central, scor 1-1. Acum va juca pe teren propriu, insa nici acolo nu are rezultate prea bune, avand sapte meciuri consecutive fara victorie. Ultimul succes a fost obtinut in 11 februarie 2022, scor 3-1 cu Barracas Central. Pentru partida cu Boca Juniors, echipa gazda are si sase jucatori accidentati: Gallo, Laba, Riano, Leguizamon, Mehring si Rigamonti. 

Central Cordoba: Toselli – Gomez, Pereyra, Benedetto, Bay – Metilli, Soraire, Linares, Martinez – Lopez, Arganaraz

Boca Juniors: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Boca Juniors este o super putere in Argentina. Multi ani si-a impartit titlurile de campioana cu rivala River Plate. In noul sezon a debutat cu un succes pe teren propriu scor 2-1 cu Arsenal Sarandi. A fost un meci dominat mult mai clar decat o arata scorul. Si forma este una excelenta pentru Boca Jr, avand 10 meciuri la rand fara infrangere in toate competitiile. Singurul absent de la oaspeti pentru partida din etapa a 2-a este atacantul armean Briasco Norberto, insa nu e un jucator important pentru echipa.

Boca Juniors: Garcia – Weigandt, Figal, Izquierdoz, Sandez – Medina, Rolon, Molinas – Zeballos, Vazquez, Villa

Central Cordoba v Boca Juniors: ponturi pariuri

In ultimii ani cele doua echipe s-au intalnit de trei ori si de fiecare data a castigat Boca Juniors: 4-0 in deplasare in 2020, 8-1 acasa in 2021 si 2-1 in deplasare in 2022. Tinand si de forma excelenta pe care o traverseaza Boca Juniors este de asteptat sa castige, dar pentru mai multa siguranta recomand DNB 2 deoarece in ultima partida directa din 24 aprilie golul victoriei a fost marcat abia in minutul 83.

Prieteni, va asteptam zi de zi pe site-ul nostru. Va oferim ponturi si bilete, dar si o analiza completa a tuturor beneficiilor care va sunt oferite de casele de pariuri online din Romania.

Bonus500 RON
DNB 2
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Superbet - legalbet.ro

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 1 / 9
Calcul:
-435 RON
ROI:
-25.6 %
Pariuri:
143 / 8 / 105
Calcul:
-1 686 RON
ROI:
-6.6 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
7 / 1 / 9
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 257
143 / 8 / 105
Calcul
ROI: -6.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
DNB 2

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii