Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Central Coast Mariners - Perth Glory: Ponturi pariuri A-League

0

Central Coast Mariners vrea prima sa victorie din acest sezon de A-League, dar Perth Glory joaca pentru sefie, recomandarea noastra vine intr-o cota de 1.53

Central Coast Mariners - Perth Glory: Ponturi pariuri A-League

Penultima partida a rundei cu numarul 10 din A-League se va disputa luni dimineata, de la ora Romaniei 10:00, pe “Central Coast Stadium” se vor infrunta Central Coast Mariners si Perth Glory, doua formatii care, se pare, au aspiratii diferite.


Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci

Central Coast Mariners: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Postul englezului Mike Mulvey este in pericol, deoarece cu acesta la carma inca nu s-a reusit sa se obtina victoria, desi s-au disputat noua etape pana in prezent. Central Coast Mariners se afla pe ultimul loc in acest moment, cu doua puncte, deja sunt patru lungimi intre ea si echipa din fata ei, dar are si un meci mai putin. Dincolo de toate aceste cifre dezamagitoare pentru fanii lui Mariners, lucrurile nu stau deloc mai bine nici in jocurile de pe terenul propriu, acolo unde a luat un singur punct din patru etape, luand aproape de trei ori mai multe goluri decat numarul celor inscrise.


Perth Glory: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Ce ebun nu tine foarte mult timp pentru Perth Glory si a fost nevoie de aproape doua luni pentru ca o echipa sa o invinga in A-League si aia a fost una dintre cele mai bune din Australia, Sydney FC. A fost 1-2, pentru ca Perth a avut statut de echipa gazda, ceea ce acum o aduce pe locul al treilea, cu 20 de puncte, fiind depasita de Sudney FC si Melbourne Victory, toate cu acelasi numar de puncte, golaverajul fiind diferit si Glory are un meci mai putin. Defensiv sta cel mai bine dintre toate participantele, dar in deplasare a fost cu greu invinsa, din noua goluri luate pana in acest moment, trei au venit in jocurile din deplasare, acolo unde pana acum nu a pierdut, reusind trei victorii si un alt meci s-a incheiat la egalitate, marcand cel putin un gol de fiecare data.


Central Coast Mariners - Perth Glory: Rezultate directe (H2H)

  • 25.11.2018 – Perth Glory – Central Coast Mariners 3-2
  • 10.03.2018 – Perth Glory – Central Coast Mariners 3-1
  • 03.12.2017 – Central Coast Mariners – Perth Glory 1-0
  • 22.10.2017 – Perth Glory – Central Coast Mariners 2-1
  • 28.01.2017 – Central Coast Mariners – Perth Glory 2-0


Central Coast Mariners - Perth Glory: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Se pare ca intr-un fotbal atat de spectaculos este importantavantajul terenului propriu, cel putin in ultimele lor sase intalniri directe, echipa care a jucat acasa s-a impus fara probleme. Totusi, situatia este una diferita, pe langa faptul ca Perth Glory inca nu a pierdut jucand pe teren strain, Central Coast Mariners este intr-o forma jalnica, in noua runde inca n-a simtit ce e gustul succesului si asa cum foarte bine s-a aratat antrenorul la conferinta de prea, nu era deloc increzator ca ar putea sa castige tocmai contra echipei cu cea mai buna aparare. Una peste alta, merg pe un duel deschis, cum a fost si in tur, din care Glory sa iasa mai bine, cu cel putin un punct obtinut, dar si cel putin doua goluri inscrise.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.53
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 8
Calcul:
-87 RON
ROI:
-4.1 %
Pariuri:
1431 / 28 / 876
Calcul:
-6 036 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
13 / 0 / 8
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2335
1431 / 28 / 876
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
X2 & peste 1.5 goluri