Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Celta Vigo – Atletico Madrid: ponturi la pariuri La Liga

Expertul Legalbet, Cristian Mihala, vă oferă predicția sa pentru partida Celta Vigo - Atletico Madrid din etapa a 6-a a La Liga.

Celta Vigo a fost un coșmar pentru granzii din Spania sezonul trecut, obținând punct sau puncte acasă în trei din cele patru confruntări cu formațiile care au prins biletele pentru Champions League. În actuala stagiune, însă, startul e unul greoi, astfel că Ateltico Madrid pleacă favorită clară în confruntarea de sâmbătă.

Celta Vigo: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Celta Vigo pornea în noul sezon cu ambiții mari, însă startul a fost unul modest. După 5 partide disputate, formația lui Oscar Garcia are o singură victorie.

Mai mult, un singur jucător a punctat pentru "Los Celestes" în actuala stagiune din La Liga: Iago Aspas, autor a trei goluri.

În ultima confruntare disputată pe Estadio de Balaidos, Celta a primit o corecție dură, 0-3 cu Barcelona. Asta în ciuda faptului că gazdele au evoluat cu un om mai mult timp de peste o repriză, după ce Lenglet a fost eliminat la 1-0 pentru trupa lui Koeman.

Stafful tehnic are numeroase probleme de lot înainte de duelul cu cei supranumiți "los colchoneros", astfel că Celta va prefera probabil să facă un joc de așteptare, în ciuda faptului că stilul său e unul bazat pe posesie. În caz contrar, Atletico ar putea să îi administreze o corecție severă, știut fiind faptul că formația lui Simeone e una dintre cele mai cinice echipe din lume, care profită imediat de orice oportunitate i se oferă.

  • Absenți la gazde în Celta Vigo - Atletico Madrid: Alvarez, Blanco, Fontan, Junca, Mallo, Vazquez

Atletico Madrid: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

După un 6-1 impresionant cu Granada, în care Luis Suarez a debutat cu o dublă și a dat și un assist (a fost introdus abia în minutul 70 al acelei partide!), Ateltico Madrid a dezamăgit. Au venit două remize albe la Huesca și acasă, cu Villarreal, astfel că băieții lui Simeone cu siguranță sunt dornici să șteargă cu buretele acele evoluții.

Pe terenul lui Celta, Ateltico nu s-a simțit foarte confortabil în ultimele sezoane, cel mai recent succes venind în 2017.

Cu toate acestea, Simeone dispune de un atac stelar, Luis Suarez, Joao Felix și Diego Costa fiind atacanți care ar crea probleme oricărei apărări. Cum gazdele de sâmbătă au arătat destul de modest în ultima partidă, e o bună oportunitate pentru madrileni să înceapă să urce în clasamentul din La Liga. 

Multe vor depinde și de modul în care s-au recuperat internaționalii lui Atletico după partidele echipelor naționale, însă e de așteptat ca Simeone să găsească formula ideală pentru a obține un succes.

  • Absenți la oaspeți în Celta Vigo - Atletico Madrid: Gimenez, Vrsaljko

Celta Vigo - Atletico Madrid: Cote la pariuri și pronostic 

În ultimele șase partide directe dintre cele două formații s-a înregistrat un singur meci cu peste 2,5 goluri. Judecând după cât de sterilă a fost în ofesnivă Celta în acest debut de stagiune, dar și după stilul pe care Diego Simeone l-a impus la Atletico Madrid, totul conduce spre o partidă cu puține goluri și sâmbătă. Mai ales că în ultimele 11 confruntări dintre cele două echipe în doar două dintre dispute ambele formații au marcat.

Totuși, noi vom opta pentru o victorie a oaspeților ca și pont la pariuri, bazându-ne pe forma slabă a gazdelor, dar și pe absențele numeroase din lotul trupei lui Oscar Garcia.

Ateltico e o echipă matură, care știe să profite la maximum de orice mic detaliu, astfel că în fața unei formații care a arătat în multe momente naivitate ar trebui să își impună stilul de joc.

Predicție: O victorie a lui Ateltico are o cotă de 1,78 la Betano, destul de bună judecând după raportul de forțe din prezent.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri legale din România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.78
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-263 RON
ROI:
-23.9 %
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-263 RON
ROI:
-23.9 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 11
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 13
5 / 0 / 6
Calcul
ROI: -23.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Ateltico