Cehia - Ucraina. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre reprezentativele Cehiei si Ucrainei, din Liga Natiunilor, la o cota de 1.53

Cehia - Ucraina. Pontul lui IulianGGMU

Joi seara, incepand cu ora 21:45, “Mestsky fotbalov stadion Morislava Valenty” gazduieste duelul din Grupa I a Ligii Natiunilor, Cehia - Ucraina.


Cehia duce o lupta apriga pentru a ramane in aceasta Grupa I si a nu merge in Liga a treia, dar pentru asta trebuie sa scoata rezultate bune in fata unor nationale precum Slovacia si Ucraina. In goana dupa peformanta, selectionata antrenata de Karel Jarolim a avut o serie de meciuri de pregatire inaintea debutului Campionatului Mondial, atunci cand a fost partener de antrenament pentu Australia (0-4), cat si pentru Nigeria (1-0). In vederea acestei competitii nu s-a pregatit in mod deosebit, programul nefiind unul favorabil pentru a-si putea permite meciuri test, Jalorim avandu-si elevii sub comanda timp de cateva zile.


Ucraina a fost mai mereu la un pas de a merge la turneele finale, dar mereu s-a gasit o echipa care sa incheie pe locul secund, asa cum s-a intamplat in calificarile pentru Cupa Mondiala, cand trei puncte a fost intre ea si Croatia, echipa care s-a calificat la baraj pentru turneul final, ajungand sa joace in ultimul act. Esticii nu au avut nici ei in program meciuri test, Liga Natiunilor fiind o competitie creata special pentru ca in locul unor partide de pregatire sa joace unele cu miza. Konoplyanka&Co. sunt fara esec in acest an, desi toate meciurile au avut loc in confruntari de pregatire, avand drept rivale nationale precum Arabia Saudita, Japonia, Maroc si Albania.


Lotul Ucrainei pentru meciurile din Liga Natiunilor:

Portari: Andriy Pyatov, Denis Boyko, Andriy Lunin

Fundasi: Yaroslav Rakitsky, Sergiy Krivtsov, Oleg Danchenko, Nikolay Matvienko, Nikita Burda, Alexander Karavaev, Yevgen Hacheridi, Yevgeny Makarenko, Andriy Tsurikov, Vasyl Kravets

Mijlocasi: Yevgeny Konoplyanka, Andriy Yarmolenko, Taras Stepanenko, Marloss, Sergei Sidorchuk, Viktor Tsigankov, Vitaly Buyalsky, Volodymyr Shepelev, Alexander Zinchenko, Ruslan Malinovsky 

Atacanti: Roman Yaremchuk, Yevgeny Seleznev, Artem Beseedin 


Ambele echipe au inclienatie spre defensiva, desi Ucraina este antrenata de un fost mare atacant, Andriyi Shevchenko, aceasta are stilul sau d ejoc prin care a reusit deseori sa iasa in fata. Cehia este la fel, cu Jarolim la carma s-a aratat dispusa sa iasa la joc, insa, de data aceasta, fiind si primul meci al acestei competitii, astept un joc joc bine gandit tactic, in care sa se astepte greselile adversarilor. In definitiv si un rezultat de egalitate este bun, avand in vedere ca aduca un punct. In alta ordine de idei, astept sa vedem un meci echilibrat, cu cel mult doua goluri.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.53
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 2 / 34
Calcul:
-647 RON
ROI:
-7.6 %
Pariuri:
1800 / 34 / 1116
Calcul:
-9 747 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
49 / 2 / 34
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2953
1800 / 34 / 1116
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
sub 2.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide