Cehia - Nigeria. Pontul lui rossonero07

Expertul legalbet, rossonero07, va recomanda un pariu in cota 1.42 la meciul amical dintre Cehia si Nigeria.

Cehia - Nigeria. Pontul lui rossonero07

Miercuri dupa-amiaza, incepand cu ora 16:00, pe "Rudolf-Tonn-Stadion" se va juca meciul dintre Cehia si Nigeria, in care ma astept ca golurile sa fie cele ce ne vor inverzi biletele.


Nationala Cehiei este cotata cu sansa a doua in aceasta infruntare, conform caselor de pariuri, ceea ce nu surprinde pe nimeni, avand in vedere faptul ca nu este chiar o echipa de temut, dispunand de un lot oarecum modest. Reprezentativa ceha nu mai ameninta de ceva vreme in fotbalul international, la ultimul turneu final (EURO2016) dezamagind, fiind eliminata din grupe, ratand de asemenea si calificarea la campionatul mondial, dupa ce a terminat a treia intr-o grupa cu Germania, Irlanda de Nord, Norvegia, Azerbaijan si San Marino. Gruparea condusa de Karel Jarolím a jucat cinci meciuri amicale de la incheiera ultimei campanii de calificare, in acestea reusind trei victorii, cu Islanda, Qatar si China, pierzand cu Uruguay si Australia.


Despre nationala Nigeriei putem spune ca este mai puternica, avand in componenta lotului mai multi jucatori de valoare, ce evolueaza prin campionate de top. Africanii, spre deosebire de adversarii lor, au reusit sa isi asigure calificarea la turneul final din Rusia, dupa ce au terminat primii intr-o grupa cu Zambia, Ghana si Algeria. Asadar, "vulturii" vor juca la cea mai importanta competitie din lume pentru a sasea oara in istorie. Nationala pregatita de Gernot Rohr nu trece printr-o forma grozava, avand in vedere faptul ca vine dupa patru meciuri fara succes, in acestea pierzand de trei ori, cu Serbia, Atletico Madrid si Anglia, remizand cu DR Congo.


Aceasta infruntare este una destul de de echilibrata, cu Nigeria usor favorita, insa nu voi miza pe varianta solistelor, deoarece nu prezinta incredere prea mare, astfel ca recomand un pariu pe goluri, minim doua fiind de ajuns pentru a ne aduce profit.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.42
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
-6.3 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 1,5 goluri in meci
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide