Cehia – Israel: ponturi Liga Națiunilor

Expertul Legalbet Cristian Mihală vă oferă predicția sa pentru partida Cehia - Israel, din etapa a 5-a a Ligii Națiunilor.

Ambele echipe au nevoie de două victorii în ultimele partide din grupe pentru a păstra șanse la promovarea în prima urnă valorică a Ligii Națiunilor. Cehia și Israel sunt separate de un singur punct, într-o grupă în care Scoția e virtual câștigătoare.

Cehia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cehia vine după două înfrângeri la rând, ultima în amicalul cu Germania, de la jumătatea acestei săptămâni (1-0 pentru nemți). Această dispută a dus recordul Cehiei de partide fără egal la un număr incredibil: de 32 de confruntări, formația antrenată acum de Jaroslav Silhavy nu a remizat (17 victorii și 15 înfrângeri). Ultimul egal al Cehiei a fost tocmai în 2017, în preliminariile pentru Mondialul din Rusia (1-1 la Oslo, cu Norvegia).

În ciuda celor două eșecuri la rând, Cehia are un record foarte bun pe teren propriu, unde a câștigat 5 din ultimele 6 partide. Un amănunt interesant ține de capacitatea lui Soucek&Co de a se mobiliza pe final de meci. În 5 din ultimele 6 partide câștigate, golul victoriei a venit după minutul 75.

Defensiv, Cehia stă foarte bine, reușind să se apere organizat. În doar trei din ultimele 14 partide a primit două sau mai multe goluri. În restul disputelor, fie a câștigat la 0, fie a primit un singur gol.

Israel: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Israel are încă șanse teoretice la urna 1 din Liga Națiunilor, dar rezultatele din ultimul an și jumătate ne arată o formație în scădere vizibilă de turație. În ultimele 12 meciuri în toate competițiile, Israel a obținut doar două victorii.

În ultimele 12 partide, Israel a reușit să țină poarta intactă o singură dată: în semifinalele barajului de calificare la Euro, cu Scoția. În cele din urmă, s-a ratat șansa de a evolua în meci decisiv pentru turneul final, pierzând la penaltyuri în fața lui [email protected]

Un fapt statistic de luat în seamă e legat de momentul în care se înscriu golurile în partidele Israelului. Un singur meci din ultimele 20 a consemnat un scor de 0-0 la pauză. 

Cehia - Israel: Cote la pariuri și pronostic

În fiecare din cele trei dispute anterioare dintre Cehia și Israel s-a consemnat victoria formației care îl are acum la cârmă pe Jaroslav Silhavy. În tur, Cehia s-a impus cu 2-1, iar noi anticipăm un nou succes pentru formația gazdă de duminică. Organizarea e mai bună în rândul cehilor, iar din punct de vedere valoric par a avea un plus în raport cu adversarii.

Predicție: Victorie Cehia, la o cotă de 1,62 la Unibet.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.62
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
14 / 0 / 5
Calcul:
+398 RON
ROI:
20.9 %
Pariuri:
21 / 0 / 11
Calcul:
+260 RON
ROI:
+8.1 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
14 / 0 / 5
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 32
21 / 0 / 11
Calcul
ROI: +8.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Cehia
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide