Cecchinato - De Minaur. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Marco Cecchinato si Alex De Minaur, la o cota de 1.92

Cecchinato - De Minaur. Pontul lui IulianGGMU

Marti intra in joc si partea a doua de tablou masculin a turneului de la Wimbledon, iar printre meciurile programate in turul inaugural se afla si cea dintre Marco Cecchinato si Alex De Minaur.


Marco Cecchinato este un italian in varsta de 25 de ani, care a cunoscut cea mai inalta performanta la un turneu de Grand Slam in 2018, cand a reusit sa joace semifinala la Roland Garros, invins fiind acolo de Dominic Thiem. A fost un rezulat oarecum de asteptat, avand in vedere ca este cunoscuta inclinarea sa spre zgura, unde a si jucat o multime de meciuri. Situatia nu pare ca s-a schimbat, evolutia pe iarba a fost una buna, cel putin in turneul care a precedat Wimbledonul, reusind sa faca semifinale, dupa ce a trecut surprinzator de Istomin si Millman, de fiecare data fiind cotat cu sansa a doua la agentiile de pariuri, dar a cedat in turul al treilea, in fata lui Lukas Lacko.


Prezenta sa pe tabloul principal la turneul londonez este cea mai buna performanta atinsa de jucatorul care acum ocupa locul 29 in clasamentul ATP. Aceasta performanta a atins-o si anul trecut, cand a parasit competitia dupa un meci in care a fost depasit categoric de Kei Nishikori, in turul inaugural.


Alex De Minaur provine din noua generatie de jucatori australieni, reusind in scurt timp sa se faca remarcat. In varsta de 19 ani, acesta nu a iesit deloc in relief in turneele de Mare Slem din 2018, parasind Melbourne si Roland Garros, inca din primul tur. Se pare ca trecerea pe iarba il avantajeaza, a reusit sa joace la un alt nivel, facand finala la Challenger-ul de la Surbiton, unde a pierdut in decisivul disputei cu Chardy, pentru ca apoi sa castige de o maniera categorica  competitia programata la Nottingham, tot de nivel Challenger, unde a cedat un singur set, australianul fiind cap de serie numarul 2.


Ultimul turneu inainte de Wimbledon a fost la Eastbourne, unde a intrat pe tabloul principal, dupa ce a trecut cu brio de calificari, fiind apoi eliminat de Kukushkin, dupa un meci in care procentajul pe prima serva a fost de 61%, scorul a fost si el in consecinta, 1-6; 2-6, cu Mikhail Kukushkin


Nu este deloc un meci usor, ambii jucatori sunt in crestere, iar rezultatelor lor din ultima vreme spun totul despre acest lucru. Contrar statutului de favorit pe care australianul il are, ma astept ca italianul sa-i puna mari probleme, acesta avand un serviciu bun, procentajul pe prima serva fiind mai mare decat a adversarului pana si in infrangerea din semifinalele de la Eastbourne.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.92
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 2 / 33
Calcul:
-519 RON
ROI:
-6.1 %
Pariuri:
1798 / 34 / 1114
Calcul:
-9 671 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
50 / 2 / 33
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2950
1798 / 34 / 1114
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Marco Cecchinato +1,5 seturi
Comentarii
1
23 de voturi improtiva mea =)))
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide