Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Catania - Como. Pontul lui Nica

0

Tipsterul Nica o vede clar favorita pe echipa gazda la acest meci si ne propune un pariu cu o cota de 1,57.

Catania si Como se intalnesc duminica, 29 iulie, de la ora 21.30, in primul tur al Cupei Italiei, ce se disputa intr-o singura mansa.

Catania s-a clasat pe locul al doilea in Serie C la finalul stagiunii trecute, dar a ratat promovarea in Serie B in urma disputarii partidelor din play-off. In acest an, formatia din Sicilia tinteste din nou promovarea.


In sezonul trecut, Catania s-a dovedit o formatie robusta pe teren propriu, acolo unde a pierdut doar de 3 ori in 18 partide si a avut un golaveraj de 35-13.


Como evolueaza in Serie D, a patra liga italiana, acolo unde s-a clasat pe locul al doilea la finalul stagiunii trecute, ratand promovarea.  


Como a fost la un pas sa nu faca deplasarea la Catania din mai multe motive. O va face totusi, duminica, in ziua meciului, dupa cum scrie presa italiana. Mai multi jucatori nu au semnat inca noile contracte si se spera ca mai multi dintre ei sa o faca pana la ora meciului pentru a puteatransmite datele la forurile fotbalistice din Italia.


O alta problema este absenta antrenorului, pentru ca Marco Banchini inca nu a ajuns la echipa si nu a semnat vreun contract. In cazul in care o va face, el isi va vedea duminica pentru prima data la lucru echipa chiar in ziua meciului.


Cert este ca in vara acestui an Como nu a jucat vreun meci amical si s-a antrenat foarte putin. Va intra in focuri direct la Cupa Italiei. 


Diferenta de valoarea dintre cele doua formatii este una foarte mare, deoarece pana la urma avem de-a face cu o echipa care a fost la un pas de Serie B si una care inca se afla in liga a patra. Am ales pronosticul 1 la pauza, 1 la final.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
-4.4 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Pauza / Final 1/1