Casper Ruud — Matteo Berrettini: pronosticuri Tenis ATP Madrid

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Ruud vs. Berrettini.

Sambata, 08/05/2021, nu mai devreme de ora 22:00, Casper Ruud si Matteo Berrettini vor juca in penultimul act al turneului ATP de la Madrid (Spania, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.70 @ Casper Ruud vs. 2.18 @ Matteo Berrettini!

CASPER RUUD (#22 ATP)

Are un singur titlu de nivel ATP World Tour in cariera (Buenos Aires), este unul dintre cei mai talentati “zguristi” din noua generatie si indiferent de rezultatul acestei semifinale, de saptamana viitoare va inregistra un nou “career best”, fiind al 16-lea in lume acum in clasamentul live (daca-si va adjudeca trofeul, va urca chiar pana pe a 11-a pozitie in lume, o mare performanta). N-a cedat set pana-n aceasta faza a competitiei si i-a eliminat in ultimele doua runde pe Stefanos Tsitsipas (7-6 6-4) in faza optimilor, respectiv pe Alexander Bublik (7-5 6-1) in faza sferturilor de finala.

  • VICTORII Ruud vs. Berrettini: 6-4 7-5 6-3 (French Open, 2019, zgura), 4-6 6-3 7-6 (Roma Masters, 2020, zgura)

MATTEO BERRETTINI (#10 ATP)

Dupa ce si-a trecut in palmares saptamana trecuta turneul ATP de la Belgrad (zgura), iata-l pe italian pastrandu-si forma buna de moment si la Masters-ul de la Madrid, turneu in cadrul caruia i-a eliminat pe parcurs pe conationalul Fabio Fognini (6-3 6-4), argentinianul Federico Delbonis (7-6 6-4) si-n fine chilianul Christian Garin (5-7 6-3 6-0). Gratie acestor rezultate, l-a depasit pe sud-americanul Diego Sebastian Schwartzman in clasamentul mondial si de saptamana viitoare va fi al 9-lea in lume.

  • VICTORII Berrettini vs. Ruud: 6-4 6-4 6-2 (US Open, 2020, hard outdoor)

Casper Ruud – Matteo Berrettini: Cote la pariuri si predictii pariuri

Avand in vedere ca ambele meciuri directe care s-au desfasurat pe zgura au fost castigate de o maniera – zic eu si statisticile – categorica de Casper Ruud, dar luand in calcul si faptul ca norvegianul a jucat perfect pana-n aceasta faza a competitiei – ATENTIE – nu si-a cedat deloc serviciul in cele patru meciuri pe care le-a disputat, nu am gasit un pronostic si o cota mai atragatoare decat cea primita pentru o victorie a nordicului! Matteo Berrettini a acumulat si a acuzat oboseala si incarcatura ultimei saptamani si chiar daca s-a calificat in penultimul act de la ATP Madrid, a trebuit sa sufere si sa lupte pentru fiecare punct: i-a oferit trei mingi de break lui Delbonis si a realizat doua break-uri, apoi i-a oferit sase oportunitati de break lui Garin (trei fructificate) si a realizat break-ul de sase ori. Ramane de vazut cum se va descurca italianul impotriva unui jucator cu un serviciu la fel de bun precum cel pe care-l poseda!

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
19 / 1 / 13
Calcul:
-48 RON
ROI:
-1.5 %
Pariuri:
300 / 21 / 226
Calcul:
-1 493 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 33
19 / 1 / 13
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 550
300 / 21 / 226
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie @ Casper Ruud