Casper Ruud — Botic Van De Zandschulp
Incheiat

Casper Ruud — Botic Van De Zandschulp: pronosticuri Tenis ATP Miami

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Ruud vs. Zandschulp.

Luni dimineaţă, 27/03/2023, nu mai devreme de ora 03:30, Casper Ruud şi Van De Zandschulp vor juca în turul trei de simplu masculin al competiţiei ATP World Tour de la Miami (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaConticazino – ne oferă următoarele cote la victorie pentru pronosticul zilei tenis: 1.33 @ Casper Ruud vs. 3.40 @ Botic Van De Zandschulp!

CASPER RUUD (#4 ATP)

Are doar douazeci şi patru de ani, dar deja şi-a facut un nume in tenisul mare, dupa cele noua titluri de simplu cucerite la nivel ATP World Tour şi locul al #2-lea pe care l-a ocupat (12/09/2022); cel mai titrat tenismen norvegian din istoria acestui sport a revenit pe hardul outdoor al Masters-ului de la Miami dupa ce la editia precedenta a ajuns pana-n finala competitiei vs. Carlos Alcaraz (5-7 4-6). Este jucator de mana dreapta care executa reverul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,83m şi beneficiaza de suportul antrenorului Christian Ruud (tatal lui). N-a avut rezultate notabile in sezonul regulat pana acum! 

  • VICTORII Ruud vs. Zandschulp: 6-7 6-2 6-4 (Masters-ul de la Roma, 2022, zgură)

VAN DE ZANDSCHULP (#32 ATP)

Are douazeci şi şapte de ani şi nu prea multa experienta-n spate la cel mai inalt nivel, avand aproximativ doua sezoane de cand şi-a facut aparitia in prima suta mondiala şi de atunci a crescut constant! Are-n palmares o singura finala jucata la simplu la nivel ATP World Tour, dar şi un sfert de finala disputat la nivel de Grand Slam-uri pe asfaltul de la US Open (#2021). Este de asemenea dreptaci şi executa backhand-ul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,91m şi-i antrenat de Peter Lucassen! A mai fost prezent inainte pe asfaltul de la Miami Open doar in anul #2022 (eliminat inca din runda inaugurala).

  • VICTORII Zandschulp vs. Ruud: 3-6 6-4 6-3 6-4 (Grand Slam-ul de la US Open, 2021, hard outdoor), 7-5 6-1 (Munchen ATP, 2022, zgură)

Casper Ruud – Botic Van De Zandschulp: Cotşe la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida (per total) echilibrata, dar sunt de parere ca norvegianul işi poate da un “restart” la sezonul regulat in cadrul Masters-ului de la Miami – dupa ce n-a reuşit sa adune decat cinci victorii şi a suferit tot atatea infrangeri pe parcursul acestui an (are şi foarte multe puncte de aparat de altfel). Casper Ruud l-a intalnit in runda anterioara de la Miami Open pe bielorusul Ilya Ivashka (6-2 6-3 / patru aşi expediati, o dubla greşeala comisa, şi-a cedat serviciul o singura data, realizand un total de patru break-uri pe parte de retur), in timp ce olandezul a avut mult mai mult de tras in duelul pe care l-a avut cu australianul Alexei Popyrin (4-6 7-6 6-2 / şapte aşi expediati, cinci duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul o singura data, fructificand doar doua din cele cinci mingi de break procurate pe parte de retur).

Ponturi
Casper Ruud & peste 19,5 game-uri în meci
Cf
Cote
2.08
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Casper Ruud & peste 19,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token