Caroline Garcia — Camila Osorio Serrano: pronosticuri Tenis WTA Lyon

Tipster-ul Legalbet Marian, oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Garcia vs. Osorio Serrano.

Sâmbătă la prânz, 04/02/2023, nu mai devreme de ora 18:00, Caroline Garcia şi Camila Osorio Serrano vor juca în a doua semifinală de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Lyon (Franţa, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaConticazino – ne oferă următoarele cote la victorie pentru jucătoare: 1.28 @ Caroline Garcia vs. 3.60 @ Camila Osorio Serrano!

CAROLINE GARCIA (#5 WTA)

Şi-a egalat precentul şi cel mai bun rezultat de pe hardul indoor al turneului WTA de la Lyon (semifinalistă), avand prima şansă nu doar la calificarea-n finala, ci şi la trofeul de campioana, avand in vedere ca toate celelalte favorite au fost deja eliminate din competitie! Cu toate astea, forma de moment a franţuzoaicei nu este una extraordinara – a fost învinsa de outsidera Magda Linette in faza optimilor de finala de la Australian Open şi n-a fost dominantă in precedentele trei meciuri de la Lyon!

  • VICTORII Gacia vs. Osorio: nu au jucat

CAMILA OSORIO SERRANO (#73 WTA)

A crescut pe zgura de la Cucuta (Columbia) pana la varsta de unsprezece ani, cand a hotarat sa se “transfere” la o academie din Florida (Statele Unite) – acolo invatand sa-şi depaşeasca conditia de “zguristă”, evoluand cu preponderenta pe hard outdoor! Vine dintr-o familie de sportivi – mama a fost baschetbalista, iar bunicul, tatal şi fratele au jucat fotbal la nivel profesionist. Impresioneaza printr-o excelenta deplasare-n teren şi prin spiritul combativ deosebit (luptătoare, aleargă după fiecare minge).

  • VICTORII Osorio vs. Garcia: nu au jucat

Caroline Garcia – Camila Osorio Serrano: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida cu mult mai echilibrata decat ne-o arata cotele oferite la victorie celor doua combatante, luand in considerare in special oscilatiile de forma pe care le-a avut favorita gazdelor in fiecare din precedentele trei meciuri de la Lyon WTA – chiar daca de cealalta parte a fileului s-au aflat adversare “la îndemână” precum cehoaica Tereza Martincova (6-4 7-6), apoi belgianca Alison Van Uytvanck (2-6 6-0 6-1) şi-n fine-n faza sferturilor de finala italianca Jasmine Paolini (7-5 7-5 / noua aşi expediati, doua duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul o singura data, realizand trei break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, sud-americanca Osorio Serrano a pornit din postura de “outsider” in fiecare din precedentele dueluri – in runda inaugurala cu Alize Cornet (6-4 4-6 6-1), apoi in faza optimilor de finala cu germana Jule Niemeier (7-6 7-5) şi-n faza sferturilor de finala cu noua senzatie a tenisului feminin, cehoaica Linda Noskova (6-4 7-6 / nici un as expediat, cinci duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de patru ori, fructificand cinci din totalul celor zece oportunitati de break procurate pe retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
55 / 3 / 49
Calcul:
+328 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1396 / 102 / 1094
Calcul:
-3 947 RON
ROI:
-1.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
55 / 3 / 49
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2600
1396 / 102 / 1094
Calcul
ROI: -1.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde