Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Carolina Hurricanes - Washington Capitals: Ponturi hochei pe gheata NHL

0

Carolina joaca mult mai bine acasa, are cinci victorii in ultimele sase dueluri

Vineri dimineata, de la ora 02:00, in “PNC Arena” se va desfasura meciul 4 din cadrul optimilor playoff-ului NHL, Carolina Hurricanes - Washington Capitals. Este 2-1 pentru detinatoarea en-titre a Stanley Cup, Capitals.

Carolina Hurricanes: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Condusa cu 2-1 la general, nu pot spune ca inceputul playoff-ului a fost unul slab pentru Carolina. A pierdut un meci in urma prelungirilor, insa a dat o replica pe masura in meciul al treilea. Atunci efectiv si-a ridiculizat adversarul, castigand cu 5-0. A fost primul meci din acest playoff pe care-l joaca in “PNC Arena” si a stiut foarte bine sa trateze fiecare oportuntiate de gol ivita. Warren Foegele a fost omul meciului. 

  • Atacantul in varsta de 23 de ani a fost autor a doua goluri, a fost pasator, cat si unul dintre cei care a primit doua minute suspendare.

Washington Capitals: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Pretentiile sunt mari de la detinatoarea en-titre a trofeului, Washington Capitals este inca echipa cotata cu prima sansa sa castige Stanley Cup si acum. Dupa cate se pare nu o sa aiba o misiune usoara, mai ales ca urmeaza meciul al doilea pe care il joaca in deplasare. Cifrele din urma cu cateva zile au fost slabe, ceea ce confirma puterea mai slaba de concentrare pe care o are atunci cand nu joaca in “Capitals One Arena”. In precedentele doua deplasari a luat zece goluri, de la echipe de nivel diferit.

  • Europa da lui Washington cel mai activ jucator din acest playoff. Suedezul Nicklas Backstrom a inscris trei goluri si a pasat decisiv pentru unul dintre colegi.

Carolina Hurricanes - Washington Capitals: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Nivelul jocului celor doua echipe a fost unul inalt, in cele trei dueluri am avut mereu cel putin cinci goluri. Este un numar mai mult decat decent, astfel sa inclin sa vedem o replica solida din partea ambelor echipe. Capitals a luat zece goluri in ultimele doua deplasari, arata ca inca are probleme acolo, si acestea s-ar putea ca din nou sa fie speculate de Hurricanes. Carolina pe teren propriu are cinci din ultimele sase dueluri.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 11
Calcul:
-387 RON
ROI:
-16.1 %
Pariuri:
1431 / 28 / 876
Calcul:
-6 036 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 24
13 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 2335
1431 / 28 / 876
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
1X