Carolina Hurricanes — New York Rangers: predictii NHL

Acțiune

Sunt doua echipe care practica un hochei bun atunci cand joaca pe terenul propriu si cifrele confirma lucrul acesta.

Vineri dimineata, nu inainte de ora 02:00, Carolina Hurricanes o intalneste pe NY Rangers in meciul 5 al sferturilor de finala. Partida se disputa in PNC Arena si se joaca dupa distemul cel mai bun din sapte dueluri, iar scorul general este 2-2.

Carolina Hurricanes: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

In ultimele doua dueluri a simtit gustul amar al esecului si drept urmare avem certitudinea ca se vor mai juca cel putin doua dueluri pentru a afla care dintre cele doua echipe se vor califica in semifinalele Stanley Cup. E drept, Carolina in cele doua meciuri disputate acasa a reusit sa iasa cu capul sus si a si condus cu 2-0 la general. Probleme ei au inceput in deplasare, acolo nde a fost invinsa cu 3-1 si cu 4-1, demonstrand ca inca are o problema jucand cu acest statut.

New York Rangers: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Foarte buna montarea “rangerilor” inaintea primelor dueluri avute pe terenul propriu si unde a fost sustinuti frenetic de catre fanii veniti in Madison Square Garden. New-yorkezii s-au vazut condusi cu 2-0 la general dupa primele doua dueluri, iar apoi au reusit sa se mobilizeze si sa arate ca au un cuvant de sus indiferent pe cine intalnesc. Drept urmare, 3-1 a fost scorul in meciul al treilea, iar cu putine zile in urma au trecut si cu 4-1, gratie golurilor inscrise de Vatrano, Fox, Zibanejad & Copp.

Carolina Hurricanes – New York Rangers: cote la pariuri si ponturi pariuri

Cred ca zarurile au fost aruncate in acest sfert de finala si sigur meciurile de pe terenul propriu isi vor spune cuvantul. Din nou Hurricanes este favorita caselor de pariuri online si merita din plin acest statut. Are noua victorii in ultimele zece meciuri dispuate in PNC Arena, in timp ce Rangers a pierdut cinci din ultimele sase deplasari.
Ponturi
Carolina Hurricanes castiga inclusiv in prelungiri
Cf
Cote
1.65
Ponturi pentru Hochei Ponturi pentru NHL
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Carolina Hurricanes castiga inclusiv in prelungiri
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token