NHL
Second Round
Carolina
27 mai
3
:
1
New York Rangers

Carolina Hurricanes — New York Rangers: predictii NHL

Sunt doua echipe care practica un hochei bun atunci cand joaca pe terenul propriu si cifrele confirma lucrul acesta.

Vineri dimineata, nu inainte de ora 02:00, Carolina Hurricanes o intalneste pe NY Rangers in meciul 5 al sferturilor de finala. Partida se disputa in PNC Arena si se joaca dupa distemul cel mai bun din sapte dueluri, iar scorul general este 2-2.

Carolina Hurricanes: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

In ultimele doua dueluri a simtit gustul amar al esecului si drept urmare avem certitudinea ca se vor mai juca cel putin doua dueluri pentru a afla care dintre cele doua echipe se vor califica in semifinalele Stanley Cup. E drept, Carolina in cele doua meciuri disputate acasa a reusit sa iasa cu capul sus si a si condus cu 2-0 la general. Probleme ei au inceput in deplasare, acolo nde a fost invinsa cu 3-1 si cu 4-1, demonstrand ca inca are o problema jucand cu acest statut.

New York Rangers: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Foarte buna montarea “rangerilor” inaintea primelor dueluri avute pe terenul propriu si unde a fost sustinuti frenetic de catre fanii veniti in Madison Square Garden. New-yorkezii s-au vazut condusi cu 2-0 la general dupa primele doua dueluri, iar apoi au reusit sa se mobilizeze si sa arate ca au un cuvant de sus indiferent pe cine intalnesc. Drept urmare, 3-1 a fost scorul in meciul al treilea, iar cu putine zile in urma au trecut si cu 4-1, gratie golurilor inscrise de Vatrano, Fox, Zibanejad & Copp.

Carolina Hurricanes – New York Rangers: cote la pariuri si ponturi pariuri

Cred ca zarurile au fost aruncate in acest sfert de finala si sigur meciurile de pe terenul propriu isi vor spune cuvantul. Din nou Hurricanes este favorita caselor de pariuri online si merita din plin acest statut. Are noua victorii in ultimele zece meciuri dispuate in PNC Arena, in timp ce Rangers a pierdut cinci din ultimele sase deplasari.

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
2739 / 57 / 1707
Calcul:
-12 818 RON
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

De la inceput
Pariuri: 4503
2739 / 57 / 1707
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Carolina Hurricanes castiga inclusiv in prelungiri
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi

Cote pentru meciuri

1 X 2
SP TP
19:30
Top ponturi
There are no forecasts for this match
Top trenduri
There are no trends for this match
Mai multe ponturi si trenduri