Carolina Hurricanes – Arizona Coyotes: ponturi pariuri sportive NHL

Carolina pe teren propriu n-a avut emotii cand a evoluat contra Arizonei, pe care a invins-o de cele mai multe ori.

Sambata dimineata, de la ora 02:30, ora Romaniei, Carolina si Arizona vor juca in PNC Arena, in cadrul unei echipe din NHL.

Carolina Hurricanes: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A avut mai mult noroc in runda anterioara, atunci cand a dispus cu 5-4 de catre Philadelphia Flyers. S-a intamplat asta intr-un meci jucat pe teren propriu. A fost cea de-a 25-a victorie a sezonului, 18 dintre ele au vent inca din timpul regulamentar. Insa, este in target, avand in vedere ca ca ocupa locul 4 in Divizia Metropolitana, iar asta ii aduce participarea in play-off. Are acelasi numar de puncte la fel ca Philadelphia Flyers, cea pe care a invins-o in cel mai recent meci jucat de catre ea.

Arizona Coyotes: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Asa cum am anticipat si eu, Coyotes n-a putut tine pasul cu Tampa Bay Lightning. Statutul de echipa vizitatoare si-a spus cuvantul, ea pierzand cu 0-4. A fost esecul care a pus capat seriei de patru victorii consecutive de care avea parte. Surprinde putin faptul ca nu a dat gol, dar pana la urma era o diferenta vizibila. Ea se afla pe locul 4 in Conferinta de Vest, dar conduce Divizia Pacific, unde are 54 de puncte, tot atatea cate are siVegas Golden Knights. De astfel, ele au pierdut seara trecuta, dar lupta pentru sefie este stransa. Intre primul si al patrulea joc din Divizie este diferenta minima. 

Carolina Hurricanes - Arizona Coyotes: Cote la pariuri si predictii pariuri

Carolina este mai buna daca privim echipele per ansamblu si nu doar prin prisma cifrelor din clasament. Are jucatori care stiu sa iasa la rampa cand echipa are mai mare nevoie de ei si cred ca exact asta o sa faca. Aici vreau sa-i numesc pe cei mai activi oameni din ofensiva, respectiv Teuvo Teravainen si rusul Andrei Svechnikov.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
53 / 5 / 31
Calcul:
+15 RON
ROI:
0.2 %
Pariuri:
2476 / 52 / 1544
Calcul:
-12 207 RON
ROI:
-3.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 93
53 / 5 / 31
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 4078
2476 / 52 / 1544
Calcul
ROI: -3.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Carolina Hurricanes castiga inclusiv in prelungiri
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde