Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Cardiff - Newcastle. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, vă recomandă un meci din Premier League, la o cotă de 1.50

Cardiff - Newcastle. Pontul lui IulianGGMU

E meci pe Cardiff City, primul din acest sezon, de la ora 14:30, echipa locala joaca cu Newcastle, in incercarea de a bifa primul succes stagional. 


Cardiff City a revenit si ea pe prima scena a fotbalului din Anglia, dupa o pauza considerabila, dar pentru moment a facut-o intr-o maniera de echipa mica. A deschis balul cu un joc contra celor de la Bournemouth, meciul avand un singur rezultat, 0-2, ca urmare a jocului slab pe care l-a aratat si a faptului ca a ajuns la poarta adversa o singura data. Tehnicianul galezilor, Neil Warnock, a aratat ca este nemultumit de prestatia ofensivei sale si absolut toate schimbarile au venit de la mijloc in sus, ij compartimentul ofensiv, ceea ce nu a fost de bun augur, avand in vedere randamentul nou-promovatei si faptul ca nu a reusit sa inscrie in poarta unei echipe accesibile.


Echipa probabila: Etheridge - Peltier; Morrison; Bamba; Bennett - Hoilett; Paterson; Ralls; Murphy - Zahore


Newcastle United merge tot pe mana spaniolului Rafa Benitez, un tehnician alaturi de care a promovat si de care anul trecut s-a salvat de la retrogradare. Primul meci al cotofenelor s-a jucat pe propriul teren, nesansa de a avea un adversar in forma, obisnuit cu performanta, precum Tottenham, a adus si primul esec. 1-2 s-a terminat acel meci, Newcastle inscriind la una dintre cele doua ocazii clare, care s-au lasat cu sut pe spatiul portii adverse. Pe de alta parte, a juca in deplasare nu este  tocmai ce isi doreste Benitez, in 2018, alaturi de trupa pe care o antreneaza, au bifat doua victorii modeste, ambele la un gol diferenta si in fata unor adversari de acelasi nivel cu ea.


Echipa probabila: Dubravska - Manquillo; Lascelles; Clark; Dummett - Ritchie; Diame; Shelvey; Kenedy - Perez; Rondon


Dat fiind faptul ca ambii tehnicieni au facut schimbarile din prima runda in plan ofensiv, de data asta ma astept ca nivelul jocului sa fie unul consistent, in care golurile sa vina neasteptat de usor. Intr-adevar, in mod normal, Cardiff are inclinatii defensive, dar de data aceasta joaca acasa, in fata unui public care se anunta numeros si ma astept ca acest lucru sa isi spuna cuvantul intr-o masura  sau alta, cat sa vedem minimum trei reusite.

Cardiff - Newcastle | Peste 1,5 goluri | cota 1:50 Unibet

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.00
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
32 / 0 / 24
Calcul:
-661 RON
ROI:
-11.8 %
Pariuri:
1539 / 28 / 946
Calcul:
-7 063 RON
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 56
32 / 0 / 24
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2518
1539 / 28 / 946
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Cardiff - Newcastle | Peste 1,5 goluri
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept