Alege turneul
Canada — Cehia
Incheiat

Canada — Cehia: predictii hochei Campionatul Mondial

Acțiune

Canada a fost una dintre cele mai spectaculoase echipe cand vine vorba despre ofensiva si atunci voi miza din nou pe acest aspect.

Sambata, de la ora 18:20, la Tampere, in Tampere Deck Arena se va disputa duelul dintre Canada si Cehia, eveniment al semifinalelor play-off-ului Mondialului de hochei pe gheata.

Canada: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Canadienii au ajuns pana in acest punct al competitiei dupa ce au terminat pe locul 3 in Grupa A din cadrul Mondialului. A fost in spatele Germaniei si Elvetiei, insa totodata a fost si cea mai spectaculoasa echipa. 34 de goluri a reusit sa inscrie in faza grupelor si a continuat sa joace la fel de spectaculos. A trecut cu 4-3 de Suedia si in play-off, asta dupa ce a dat lovitura in prelungirile partidei. Drake Batherson a fost omul care si-a trecut in cont golul victoriei.

Cehia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

In cel mai recent duel a trecut la pas de Germania, selectionata pe care a reusit sa o invinga cu scorul de 4-1. A condus pe intreg parcursul meciului, fiind 2-0 chiar dupa prima repriza. Nu e de mirare ca s-a intamplat asa, avand in vedere ca selectionata de hochei masculin a Cehiei a ajuns pana aici datorita locului 3 care s-a clasat in cadrul Grupei B. 13 puncte a reusit sa acumuleze in grupa respectiva si a fost la egalitate cu SUA.

Canada – Cehia: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Imi vine greu de crezut sa cred ca nu o sa avem un meci deschis, avand in vedere ca este implicata Canada, selectionata care stie cum sa puna problema in plan ofensiv.   Drept urmare, recomandarea mea merge in directia aceasta, in care sa avem parte de cel putin cinci reusite.

Ponturi
Peste 5.5 goluri
Cf
Cote
1.55
Ponturi pentru Hochei Ponturi pentru World championships
Va fi acest pariu castigator?
Peste 5.5 goluri
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token