Cadiz — Valencia: ponturi LaLiga

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.45 pentru infruntarea de LaLiga dintre Cadiz si Valencia.

Cadiz: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Cadiz reprezinta surpriza placuta a acestui sezon de LaLiga. Micuta formatie a reusit victorii cu Real Madrid sau Barcelona, cucerind astfel inimile suporterilor. Insularii nu vor sa faca doar act de prezenta in LaLiga, iar sansele lor de a ramane in primul esalon sunt destul de mare.

Dupa 28 de etape, gazdele sunt la 6 puncte distanta de retrogradare, insa au un program destul de dificil. Echipa trebuie sa isi rezolve problemele din defensiva, acolo unde sta foarte rau. Cadiz a incasat nu mai putin de 44 de goluri pana in momentul de fata.

Valencia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Este un sezon foarte dificil pentru Valencia, care si-a pierdut toate vedetele si trece printr-o faza de reconstructie. Cei mai pesimisti suporteri se tem de retrogradare, insa cele 3 victorii obtinute in ultimele 5 etape au mai linistit apele. 

Inainte de pauza competitionala, liliecii au trecut cu scorul de 2-1 de Granada. Wass si Blanco au reusit sa marcheze si sa aduca 3 puncte vitale. Sperantele oaspetilor se pun in acesti tineri, precum Blanco, Racic sau Correia – fotbalisti talentati ce pot reconstrui echipa din temelii.

Cadiz vs Valencia: Cote la pariuri şi pronostic

Cadiz si Valencia nu pot lasa garda jos acum. Gazdele resimt amenintarea retrogradarii mai mult, insa oaspetii isi pot complica existenta cu 2-3 infrangeri consecutive. Tocmai de aceea ma astept sa vad doua formatii ofensive, care vor cauta cele 3 puncte. Liliecii nu au o deplasare usoara, asadar merg pe minim 2 goluri.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
23 / 0 / 17
Calcul:
-141 RON
ROI:
-3.5 %
Pariuri:
651 / 8 / 461
Calcul:
-5 321 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 40
23 / 0 / 17
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1127
651 / 8 / 461
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 1,5 goluri