Cadiz – Alaves: ponturi La Liga

Expertul Legalbet Cristian Mihală vă oferă predicția sa pentru partida Cadiz - Alaves din etapa a 18-a din La Liga.

O dispută extrem de interesantă, între două formații care au început neașteptat de bine actualul sezon, dar care acum traversează o formă slabă.

Cadiz: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Oricât de neașteptat ar părea, Cadiz s-a transformat într-o veritabilă formație de deplasare. Pe teren propriu, formația lui Cervera a adunat doar 6 puncte în acest sezon (o victorie și trei egaluri). În schimb, în deplasare, Cadiz e formație de "Champions League", reușind să se întoarcă "acasă" cu o zestre de 14 puncte (la egalitate cu Sevilla și cu doar două puncte mai puțin obținute decât liderul Ateltico Madrid).

Interesant e că în ultimele 5 partide jucate pe Estadio Ramon de Carranza, gazdele de duminică au marcat o singură dată. Chiar în celebrul duel cu Barcelona, pe care a învins-o, succes care înseamnă singura victorie de pe teren propriu din acest sezon. 

În tot sezonul, Cadiz a marcat pe teren propriu un singur gol în prima repriză. În 5 din aceste 8 partide, rezultatul de la pauză a fost replicat la final. 

Pentru confruntarea de duminică, stafful tehnic are ceva probleme de lot. Vorbim de 4 fotbaliști accidentați (Gonzalez, Jose Mari, Quezada și Sanchez) și de unul incert (Mauro). 

În ultimele 5 meciuri în La Liga, Cadiz e fără victorie și a reușit un singur gol (în egalul de pe terenul Valenciei, scor 1-1). Ca atare, e nevoie ca Anthony Lozano, omul de care se leagă cele mai multe din speranțele ofensive ale gazdelor, să fie la un nivel ridicat.

  • Absenți la gazde în Cadiz - Alaves: Gonzalez, Jose Mari, Quezada, Sanchez (accidentați). Mauro (incert).

Alaves: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Alaves spera la un sezon bun și cu siguranță că fanii ei nu se așteptau ca în acest moment al stagiunii echipa lor să fie sub o formație nou-promovată, precum Cadiz. Problema e că trupa lui Machin are mari probleme când întâlnește formații proaspăt venite în primul eșalon: de la începutul stagiunii 2019-2020 a pierdut pe linie, în deplasare, contra lor. În medie, în partidele contra nou-promovatelor, Alaves a primit două goluri pe meci, o cifră care ridică mari semne de întrebare.

De notat că oaspeții de duminică au început sezonul destul de bine, ca și adversarii din weekend. În noiembrie, Alaves reușea chiar să se impună la Madrid, cu Real, și anunța că e pusă pe fapte mari. Ultimele partide au însemnat mai degrabă dezamăgiri, cu un singur succes în La Liga înregistrat în ultima lună și jumătate: pe teren propriu, cu Eibar. 

De menționat că, cel puțin în deplasare, tactica lui Alaves e una foarte clară: se așază pe două linii, sperând să nu primească gol. Această strategie funcționează, dar doar până la un punct: 6 din cele 11 goluri încasate pe teren străin au venit după minutul 60. Trebuie spus, totuși, că cele doar 11 goluri încasate pe teren străin în acest sezon indică o defensivă destul de organizată, greu de trecut. Real Madrid, formația care e pe primul loc într-un clasament al disputelor de pe teren străin, în acest sezon, are 10 goluri încasate, spre exemplu. 

Lucas Perez e fotbalistul de care se leagă marile speranțe ale oaspeților de duminică, în contextul în care acesta a reușit să deschidă scorul în 3 din ultimele 9 partide ale echipei, în toate competițiile. Din păcate pentru stafful tehnic, prezența lui pe teren nu e garantată, în contextul în care a acuzat probleme medicale.

  • Absenți la oaspeți în Cadiz - Alaves: Ely, Laguardia, Pons (accidentați). Perez (incert).

Cadiz - Alaves: Cote la pariuri și pronostic

Toate statisticile indică un meci echilibrat, cu puține reușite. În ultimele 6 meciuri directe între cele două echipe s-a înregistrat de fiecare dată o medie de goluri de sub 2,5.

În ultimele 4 partide jucate de Cadiz în La Liga nu s-au marcat niciodată 3 sau mai multe goluri, valabil și pentru 5 din ultimele 6 confruntări ale lui Deportivo Alaves.

Trebuie spus și faptul că gazdele de duminică nu au pierdut vreuna din ultimele 7 confruntări cu Alaves, dar ascendentul moral s-ar putea să nu însemne mare lucru de această dată.

Predicție: Pauză sau final "X" în Cadiz - Alaves, la o cotă de 1,55, la Betano.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 1 / 5
Calcul:
-73 RON
ROI:
-5.6 %
Pariuri:
36 / 1 / 25
Calcul:
-95 RON
ROI:
+1.0 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 13
7 / 1 / 5
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 63
36 / 1 / 25
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Pauză sau final "X"
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide