Burnley — West Ham: pont pentru un meci din Premier League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Premier League, la cote de 2.37 & 2.10.

Meciul Burnley – West Ham este programat luni, 3 mai, la ora 22.00, pe stadionul Turf Moor din Burnley.

Burnley - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Succesul neașteptat și spectaculos din etapa precedentă îi aduce liniște lui Burnley, mai ales că Fulham a pierdut cu Chelsea și sunt acum 9 puncte de recuperat. Echipa lui Sean Dyche va juca relaxată acest meci și va lăsa mai multe spații ca de obicei. Pope e gândul la plecare și Burnley i-a stability prețul, în timp ce defensiva a încasat gol în 9 din ultimele 10 partide jucate pe Turf Moor. Wood va fi din nou punctul de atracție din ofensivă și vom vedea cum va continua meciul magic de pe Molineux. În etapa predecentă, atacantul din Noua Zeelandă a reușit un hattrick pe terenul lui Wolves. Irlandezii Long și Brady sunt accidentați. 

West Ham - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Două înfrângeri consecutive au zdruncinat serios atât moralul, dar și șansele de Champions League pentru băieții lui David Moyes. 2-3 la Newcastle și 0-1 pe teren propriu cu Chelsea sunt ultimele rezultatele ale lui West Ham în care absențele lui Antonio, Cresswell și Rice s-au văzut din plin. West Ham are nevoie mare de victorie pe Turf Moor pentru a nu aluneca din zona Europa League și pentru a mai spera chiar la o calificare în premieră în Champions League. Londonezii lui Moyes speră să-l aibă din nou în teren măcar pe atacantul Antonio. Căpitanul Rice nu este încă refăcut. La ultimele 5 meciuri din Premier League, West Ham a avut 27 de șuturi pe poartă.  

Burnley – West Ham Cote la pariuri si ponturi pariuri

La ultimul meci direct jucat pe Turf Moor, West Ham nu a mișcat. De la acel 3-0 pentru Burnley s-au schimbat multe la echipa londoneză. David Moyes a revitalizat pe West Ham, care luptă cu toate forțele pentru o revenire în Europa. La acel meci au fost 16 șuturi pe poartă! De aceea, recomandarea mea este să mizați pe Victorie West Ham & Peste 8.5 șuturi pe poartă. Betano oferă cote interesante pentru aceste alegeri: 2.37 & 2.10.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 2 / 10
Calcul:
-411 RON
ROI:
-21.6 %
Pariuri:
79 / 4 / 83
Calcul:
-2 241 RON
ROI:
-13.5 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
7 / 2 / 10
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 166
79 / 4 / 83
Calcul
ROI: -13.5 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie West Ham Peste 8,5 Șuturi pe poartă