Burnley – Sheffield United: ponturi fotbal Premier League

De mai bine de 12 ani si jumatate alearga Sheffield United dupa un nou succes obtinut pe terenul celor de la Burnley. Ultima oara s-a intamplat in 2008, cand ambele evoluau in Championship.

Marti, in ultima runda programata in Premier League in anul 2020, de la ora 20:00 se intalnesc Burnley si Sheffield. Meciul face parte din runda cu numarul 16.

Burnley: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A fost nevoie de un joc in deplasare pentru a pune capat seriei de patru meciuri incheiate intr-o nota pozitiva. De Boxing Day a evoluat la Leeds, pe un teren unde nu se castiga atat de usor si a simtit pe pielea ei dorinta de afirmare a proaspat promovatei. Drept urmare, a pierdut cu 0-1 si a ajuns la  sapte infrangeri stagionale. Cu toate acestea sta in afara zonei rosii, ocupa locul 17, cu 13 puncte. Sunt doua lungimi care o despart de Fulham, echipa din spatele ei si echipa pe care urmeaza sa o intalneasca la sfarsitul saptamanii.

  • Echipa probabila: Pope – Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor – Brady, Westwood, Brownhill, McNeil – Barnes, Wood

Sheffield United: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A trecut foarte mult timp de la ultimul parcurs atat de slab al unei echipe din Premier League. Sheffield are 0 victorii dupa cele 15 meciuri deja jucate, iar asta o face sa fie ultima in clasament. Ramane acolo indiferent de deznodamantul partidei de marti seara si asta pentru ca sunt sase lungimi intre ea si ocupanta de deasupra, West Bromwich. In etapa programata de Boxing Day s-a comportat ca o adevarata echipa outsider si drept urmare, a pierdut cu 0-1 acasa, in disputa cu Everton.

  • Echipa probabila:  Ramsdale – Basham, Egan, Robinson – Baldock, Osborn, Ampadu, Fleck, Lowe – McGoldrick, McBurnie

  • Accidentati: Jack O’Connel, Sander Bere, Kean Bryan

  • Suspendat: John Lundstram

Burnley – Sheffield United: cote la pariuri si predictii pariuri

Am vazut ca Burnley vrea mai mult si poate obtine victoria atunci cand si norocul isi joaca sansa lui. Acum este favorita caselor de pariuri in fata codasei Premier League. Despre Sheffield nimic bun de zis, ea are rezultate foarte slabesi nu pare sa gaseasca solutia pentru rezolvarea lor.

 

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 0 / 48
Calcul:
-1 983 RON
ROI:
-19.8 %
Pariuri:
1880 / 34 / 1181
Calcul:
-11 879 RON
ROI:
-3.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
52 / 0 / 48
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 3104
1880 / 34 / 1181
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Burnley castiga oricare dintre reprize